@churalliya

Thursday, February 18, 2010

jom la apply.. untung2 dapat..

sila klik untuk kepuasan mata anda (mcm pernah ku dgr ayat nih... )

nak promote pun mcm dah lmbt.. tapi x pe, ada lagi 2 hari sbnarnya nih.. kalo sape yg minat, meh la apply sama2.. tarikh tutup permohonan 22 Feb.2010 (Isnin) nih.. hari nih baru mintak boss sign dan esok jugak nk mintak lakiku toooolong hantarkan.. pelezzz bebeh... nak terbang sendiri ke obersi tak tentu bila, so bila dah ada peluang cam ni, kita apply je lah..

Pencalonan Bagi Mengikuti Program Latihan Pembangunan Eksekutif di Central Officials Training Institute (COTI), Republik Korea Tahun 2010 - tajaan Jabatan Perkhidmatan Awam (JPA)

tempoh kursus hanya selama 11 hari sahaja.. dari 12-22 april 2010.. so, sgt lah sesuai kepada yg ada masalah homesick tapi ngengada nak jalan jejauh mcm aii nih..

antara syarat2 permohonan :
1. umur tak melebihi 50 tahun pada 1 januari 2010

2. pegawai kerajaan (only) kumpulan P&P gred 41-44. ingat nak gi ngan lakiku mesti syiok, tapi tu la sape soh dia naik cepat sgt.. kan dah kena tinggal.. hahaha

3. telah disahkan dlm perkhidmatan pd tarikh tutup permohonan

4. markah LNPT (org gomen tau la nih) purata 85% bagi tempoh 3 thn perkhidmatan terkini (2006-2009)... uisshh... ini yg rasa bangga nih.. markah terlebih2 tinggi katanya.. hahaha

5. tak pernah ikuti kursus pendek di luar negara dlm tempoh 1 thn kebelakangan dan kursus panjang dlm tempoh 2 thn kebelakangan

6. bersih dari pertuduhan/tindakan tatatertib

7. dah isytihar harta

sesiapa yg baca dan terasa gedik-gedik nak join, jom lah klik kat laman web JPA nih.. semoga berjaya...

3 comments:

JAI said...

wah menarik...pokcik dah tuolah..hehe

viruspadu said...

alaaa dah apply kee... apsal tak ajak sekali tsk tsk tsk

churalliya said...

jai : tua2 berisi.. awww...
kak jemah : semlm isi, td hantar.. xcited sgt smpai terlupa lak ngan kembar ku ini.. alamak.. sempat lagi.. sempat..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...