@churalliya

Monday, February 15, 2010

persoalan yg telah terjawab..

gossip yg agak hangat kat opis sepanjang mnggu lepas.. kalahkan gosip psl cerita halimah jongang.. ada yg dgr rasa mcm nak pengsan, ada yg mintak air semangkuk lepas terkejut dgr berita.. ada yg smpai nak sound2 dlm lif.. rahsia baik pya.. tak sia-sia sue dilantik sebagai mak kadi selama nih.. bertunang jugak dorang nih..

jarang2 berlaku sbnarnya kes mcm dorang nih.. dah lama jumpa, pas tu lepas 3 thn baru nak 'try'.. ini semua psl resume yg telah dicuri.. psl resume itu lah maka mereka kini bergelar pasangan tunang wondergirl..

2-2 budak opis.. 2-2 jadi SA.. 2-2 bujang (of course lah..hahaha).. alamak.. lepas ni akan kurang la lagi sorang team operasi.. ini yg rasa nak down blk nih..

tahniah kepada en.azlan dan cik hadibah.. korang mmg pasangan serashi.. x sabar nak mkn nasi minyak lak..



4 comments:

Capo Grande said...

wah 1st time namaku disebut...thanx chu, kehadiran ko menyerikan lg hidup kami....hehe...

churalliya said...

kita kan rakan sebaya..

♥Hernee Nazir♥ said...

chu baju kte sebijik la..hehehe

churalliya said...

hahaha.. sama ke? hehe.. sesuai di pakai ketika hari panas kan..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...