@churalliya

Saturday, February 13, 2010

sambil tunggu mak ke pasar

lama ooo kalo tggu mak ke pasar.. makan jam gak la.. memula daif lagi, x terpikir lak nak online smbil2 tggu tu kan.. tp skang tidak lagi...

nak nak pulak sejak guna notebook batt 6 cell ni kan.. fullamak, masih bertahan smpai la mak call soh dtg amek.. ekekeke..


hari ni bandr sban packed gile.. semua rebut2 nak beli brg pasar sbb ada makan besar kot.. yg melayu lak nak buat stock dlm peti ais sbb cina ni kalo time raya cuti lama.. kedai pun tutup seminggu kan..

kepada semua, sue nak ucapkan selamat bercuti.. dan kepada badan sue, semoga tak jadi demam.. mlm td dah rasa lain mcm dan hari ni sakit tekak.. u go gurl (kata2 semangat utk jati diri..hahaha)

4 comments:

Zalifah Zahani said...

Happy hols sue!!!:))
Cuti cny smpi bile eh?

churalliya said...

sampai selasa.. jaja bila blk sini?

Zalifah Zahani said...

Oooo..lame tuuu...
InsyaAllah nxt yr sue.in july kot
Sue dah lps ptk? Ke dah 44 skang?;)

churalliya said...

ish.. kenapa lama lagi? ingat this year.. ptk dah lepas.. tp lom naik 44 lagi.. tggu yg senior lepas dulu la.. jgn risau, bleh kejar pya.. hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...