@churalliya

Tuesday, February 9, 2010

Patung Berkepala Besar

sensitip sbnarnya kalo ckp psl kepala besar ni.. opss..bukan besar kepala ye.. sbb ada tragedi ngeri masak kecik psl kepala besar nih.. x nak la crita skang, kot terbukak hati nk crita nnti, sue kasik story k.. sbb ini ada kaitan dgn maruah diri.. hahaha.. sape2 yg tau tu, syhhhh.. hahahaha...

berkat kesabaran, ketekunan dan kerajinan selama ni, akhirnya mendatangkan hasil.. patung berkepala besar akhirnya telah dimiliki.. yeaahh!! puas hati sgt kalo kita membeli (dgn tujuan mmg nak beli brg tu) dan kita di beri jaminan utk dpt ganjaran.. suka tak? suka tak?

ini semua hasil pertolongan opismate jugak ni.. kak jemah, sir capo, k.sham (eh, 3 org je la..rasa mcm ramai..) kalo x de sumbangan dorang, dpt telinga bear-bear je kot.. hahaha..

nak pilih yg mana satu pun jadik masalah.. semua2 pun nmpk cantik.. pegi ngan jemah, bila tya dia, taste dia mmg pelik.. hahaha.. last2 mintak tiger, tp as usual apa yg kita minat (setelah penat berfikir) itu lah yg dah abis.. agaknya org dah awal2 redeem buat hadiah valentines day kot.. hahaha..

blk2 je terus bg kat najmi.. punya lah happy dia dpt girrafe.. sambil minum susu, tangan gentel giraffe..

sesape yg tgh sungguh2 kumpul stem tu, sue punya ada lebih 2? sape nak?????

penat tau pilih nak yg mana


dpt2 je terus sayang-sayang


"ish.. kena la baca instruction dulu mama"


dah start dah tangan dia 'menggentel'

4 comments:

So Close 2213 said...

chu, ana nk setem tu..mmng ada kmpul tp xpenuh2 la...huwaaa nk jgk patung kepala beso tu..tomei aje..

churalliya said...

dah lekat nama 'chu' tuh.. hehehe.. cane nak pas kat ana erk? bg la add, nnti chu pos kan..cpt, nak due date dah..

viruspadu said...

ini kepala memang BESARRRRR punya...

tapi kenapa taknak yang "elephant " tu keh keh keh

takut terbayang2 rumah hantu :p

alia said...

syok dpt patung kapla besar...mata dia pun besar...tp bdn kecik..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...