@churalliya

Sunday, March 14, 2010

merah itu chenta

pagi2 bila on fb nmpk lieza dah upload gmbr baru.. wehh.. kalo tak silap itu bj sue tu.. uwaahh.. sudah siap dan happy sgt bila tgk.. sgt kreatif la ko ni lieza..


fyi, lieza ni adalah wifey kpd boss sue.. opss.. sori bukan info tu sbnarnya nak bg tau kat sini.. tersasul lak.. hihihi.. lieza ni dia buat bisnes jait beads.. skang ni scr kecil2-an.. sok dah maju, amek tmpahan artis je kot.. (ko jgn lupakan aku tau)..

bg je bj apa nak jait kat dia.. pepandai dia la fikirkan design apa nak matching kan ikut kesesuaian kain & bunga2 kain tu..

teruja sgt nak tgk bj merah tu.. katanya siap ada cherry.. kelass gitu.. paling kagum ngan lieza ni sbb dia ada anak kecik, sebaya ngan najmi.. bila la masa dia nak menjait kan.. terbayang kalo nak menjait smbil ada najmi.. bila siap2 je posisi yg selesa, mesti dia dtg tlg teraburkan manik.. ishh.. ngeri, baik tak yah pikir..

kpd yg berminat, bleh la add dia kat fb dgn nama "lieza abu samah".. mcm2 cnth ada kat dlm tu..

5 comments:

Wanita Itu said...

merahnya makngah!! :)

alia said...

ha'a merah gitu....terima kasih diatas ucapan tahniah bagi kelahiran mohamed aiman

Ila Ramli said...

manik2 nih mmg cantek.. tapi time nak iron baju tuh, haih, rasa menyusahkan betul.

penah jugak jahit manik kt baju sndiri..skang nih mcm takdek masa laa pulak..huhu

churalliya said...

hari ni br dpt tgk bj ni in person.. sgt la gorjes... tak sabar nak pakai.. tp takut najmi tarik2 buah cherry itu..

Masdiana Mat Nor said...

ha semalam nak baca blog ni tp tak dapat bukak.....kagum sebenarnyer dengan org yg ade kecik tp boleh buat keje2 kretif kat umah tanpa diganggu ank...tol tak sue.....kalau aka, besilat leh la.....tambah sibujang ni...bukan boleh nampak org buat keje depan die..pasti die juge akan mengikut sekali...tu la kaki akak ni dah retak ke ape tah ni...batu lesung die lendingkan kat kaki akak ni....nasib baik kaki akak...kalau kaki die entah ler....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...