@churalliya

Tuesday, April 13, 2010

you're not 7, you're 6 +1

nak gak guna jugak tajuk sama mcm masa bebeday to you lakiku you're not 31, you're 30 + 1..

hari ni 13 April, birthday nabila (anak buah lakiku) yang ke-7.. tapi acara potong kek dah buat ahad lepas.. nabila ni org kay el, tapi dia sekolah kat pilah.. bila sekolah kat pilah, terus jd juara acara pecut 80meter.. wahh.. mak ngah kagum!! genetik betis bunting padi dah terserlah.. hihihi..

adik beradik lakiku semua berbetis bunting padi.. ikut genetik mak mertua (mak jah) gak nih.. dari makjah, terus kpd kak eliz, lakiku, deqna.. pas tu skang nabila ngan najmi lak.. kalo tgk betis najmi fuu yoo.. besar dan keras.. mmg isi pejal semata.. lakiku kata sok dah besar kuat lari mcm papa dia.. iyoo lah tu..

opss.. entry ni bukan nak cerita psl betis bunting padi sbnarnya.. tapi nak cerita psl birthday party nabila hari tu.. kitowang blk hari.. sambutan ala kadar.. janji birthday girl happy dan kitowang pun happy..

kami dgn birthday girl


kak eliz & abg Z yang kerja kuat hari tu..

nabila dpt present remote car.. najmi sgt teruja dgn remote car present nabila tu.. najmi tgh minum susu masa nabila bukak hadiah... bila bukak hadiah buku cerita, coklat, etc dia buat dunno je.. sekali bila tgk nabila bukak kotak remote car tu, terus melompat dia nak tgk dr jarak dekat.. kelakar sgt tgk perangai najmi masa tu.. siap tolak2 tangan nabila, x bg nabila usik..

punyalah dia belek remote car tu, dr tayar, pintu kereta, side mirror smpailah tgk ada tak driver kat dlm tu.. dia pelik kot.. apsal selama ni keta menan kat rumah tu kecik2 je..

papa dia kata "bukan x nak belikan, tapi umur mcm tu dia bukan tau main pon.. silap2 habis dia baling ke lantai.." tatau lah mmg berniat suci atau sebagai langkah penjimatan kos.. hahaha..

8 comments:

Muhammad Adam Rayyan said...

ada can la abg najmi masuk team lotus malaysia nanti ni.. hehe

.::WaNiE::. said...

hahah excited si najmi

eiNa said...

heppi besday "takkkk bila"!!!

aira lalu dpan umah k.elis je panggil "takk.." cari kakak bila die..
sue ble dtg bkt.jalil lagi?

churalliya said...

adam : nnti mama dia tolong pegangkan payung.. hehe
wanie : xcited sangat dia..
eina : nnti kalo ada plan nak g bkt jalil sue roger kay..

So Close 2213 said...

sue, muka abg Z tu mcm muka artis..saper ntah nama dia lupa? ;p

churalliya said...

abg Z la nama dia.. hehehe.. abg sembilu kasih daaa..

So Close 2213 said...

betul la ek, hehehe berabg iparkan artis ler mek chu ni.weeiii

churalliya said...

bukan abg ipar.. tp biras..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...