@churalliya

Monday, April 12, 2010

Antara Anak dan Kerjaya

hehe.. saje bg tajuk gempak kasik up kan hits.. hehehe..

najmi ikut sue dtg opis sabtu lepas.. sue kena dtg opis sbb stdby utk configure e-mel server.. vendor je pun yang configure.. tapi.. tapi ai kenalah ada sekali utk monitoring and testing kan.. nnti sape lak nak bg arahan "jgn blk selagi keje x siap.." hehehe..

bayangkan lah najmi ada kat opis.. habis dia geladah satu opis..

opismate, kalo korang ada kehilangan gunting ke, gam ke, pen atau pensel ke, semua ada kat dlm bilik sue nih ha.. hehehe...

tgk je la gelagat dia.. sgt teruja sbb setiap meja ada bekas stationary.. korang x tgk dia punya suka bila dpt tebalik kan bekas stationary sue.. huii.. gelak besar.. x sempat lak nak amek gmbr, ini je yg ado..




nak tau cemana najmi bleh ikut sue dtg opis? tu... semua tu lakiku punya kerja.. last2, lakiku gak yg gelisah sbb dah kol 4.30 ptg tp kerja tak siap2 lagi.. bukit jalil dah memanggil.. rambut, muka x kaler2 lagik.. hahaha.. "len kali nak ikut lagik tak pa?"


3 comments:

.::WaNiE::. said...

kekeke amboi seronok budak tu main flower kekek

Muhammad Adam Rayyan said...

haha sronot ek najmi? i laiiikee!!

meksue, mana gambo meksue muka kaler merah kuning plak? buh la kat blog sure MELETOP punya lah hahhaha

churalliya said...

kecik2 suka la dtg opis.. mintak2 la x de sindrom malas dtg opis masa dorang ni besar nnti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...