@churalliya

Friday, May 14, 2010

Asyik membeli je.. kali ni nak menjual lak

1st time nak menjual brg dlm blog..

sejak dah dpt olivia plum baru last week, lily espresso dah x pandang lagi.. sayang plak tgk lily asyik terbiar je kat bawah seat keta lakiku.. try jual kat blog kot2 ada yg berminat.. kedua-dua (olivia & lily) ni sue beli online kat dunia crocs.. kalo kat kedai design cute2 mcm ni dah x jumpa dah..

shape lily ni berbentuk bulat di bhgn depan.. agak x sesuai mcm sue yg berjari kaki runcing nih.. cheeewah... bila 2nd time pakai pun sakit, itu yg terus simpan bwh seat kereta je tuh.. bukan sakit melecet, tapi sakit sbb jari tu tersepit kot.. patut beli saiz 7.. tapi dah sold out lak..

kalo dpt duit ni, ingat nak rolling buat modal beli kasut lain.. hahaha...


nama kasut : lily in espresso (crocs).. so cute..
size kasut : size 6 (advice lagi sesuai kalo kaki comel bersaiz 5 yg pakai sbb shape yg bulat di bhgn depan)
harga : RM50.00 (beli Rm100 dari dunia crocs) + kos penghantaran.. crocs bag included..
condition : tip top....
bila beli : January lepas tapi x pakai sgt... ada entry kat sini


kalau berminat, bleh terus komen kat sini atau e-mel kat miz_mazni@hotmail.com. kalau bleh sebelum 18 Mei 2010 sbb lepas tu seminggu sue tak dpt berblogging sbb nak gi jalan-jalan...

sorry gmbr semua pakai phone je.. lupa lak nak bwk camera.. nak pinjam jemah punya, dia lak ntah ke mana begosssip.. hahaha..

kalo tak puas tgk, gmbr2 kt bawah ni clear skit.. masa ni baru dpt dr dunia-crocs.. fresh from oven..



4 comments:

mama zharfan said...

cute!!! tp me pakai kasut saiz 6-7, so my crocs me beli saiz 8 :p :p

.::WaNiE::. said...

comel nye

tp saiz tak sama :(

Mardhiyyah Ridzuan said...

mekchu: saye da start azam nak menjual daaa~~hihi...tgh berjinak2 nak menjual....cket2 dulu...=)

churalliya said...

mama zharfan & wanie : tu la, kena carik kaki adik cinderella nih..

mardhiyyah : dah rasa syok membeli online

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...