@churalliya

Tuesday, May 4, 2010

My Mom Chicken Rice - Ampang

ada ke patut janji nak jumpa kat Restoran Pelita Nasi Kandar? apa keleeessss ... dah pakai vougue2 (vougue ke mak?) bwk lak henbeg baru, sekali mkn kat restoran mamak .. adoiii ingat dah smpai kay el nak gak merasa makan kedai selain mamak..

mata tu laju je baca signboard kedai2 yg ada kat situ.. sekali terpandang lak dgn signboard kaler oren putih yg sgt mencengkam mata..

yeaahh.. tak pernah try makan kat kedai linda onn nih..

"papa jom makan kat situ"
"abis tu dah janji ngan din jumpa kat pelita"
"alah, asyik mamakkkk je la papa nih"
"ok lah "

tujuan nak jumpa ngan din sbb nak pinjam "barang baik".. hehehe..


"leceh la mama ni.. gmbr, gmbr, gmbr.. adoiiiii... semak lah"


ayam yg sgt lazattt


baik pya umpan.. hehe


auuummm.. cedapnye nasi ayam ni mama


gaya rakan karib yg lama terpisah..


tq ye uncle din.. nnti bwk zikry lwn main bola ye

lepas tu terus gi midv yg dulu dikenali sbg mv.. hahaha.. hape? midv lagik??

najmi meragam.. nak jenjalan carik brg pun tertekan je.. dah mengantuk sgt, tapi tetap x nak tido dlm stroller.. mencabar sungguh.. mmg perlukan ketahanan mental yg kuat..

agenda nak carik kasut masih x selesai..


pernah tak dgr bisness permainan masuk duit syiling nih? terjebak gak la hari tu dgr talk dia kat auto show.. punah harapan nak dpt kasut baru..

2 comments:

soclose2213 said...

su klu mkn kat asam pedas Linda Onn lagi syiokk..ada kat luar Tesco tu..sotong bakar dia sodap..^.^

churalliya said...

ye ke.. tak gi tesco lak masa tu.. bleh gak try nnti..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...