@churalliya

Tuesday, June 29, 2010

Contest anda bersama si comelll


contest yg merangkap tag.. sebelum tag makin bertambah, baik selesaikan sementara ada mood..

ok, kali ni contest datangnya dari rina(mrsbifa) dan mekchu telah di tag oleh neenaAnuar merangkap 1st runner-up contest mekchu hari tu..

siap komen kat blog neena yg tak tahan tu..
"bg mekchu 3 sbb kenapa neena tag mekchu.. hahahahaha... "

sib baik jaw neena sgt masuk akal dan munasabah..
"hahahaa.. ok ok.. I bagi jugak 3 sebab tu yer...
pertama sbb saya pernah joint contest mekchu..
Kedua sbb mekchu adelah kawan blogger saya yg baru...
Ketiga sbb mekchu ade son yg cute miut! hehehe"

syarat contest pun tak susah, sekelip mata je dah siap... nmpk sgt dah byk kali join contest tp x pernah menang.. yg jadi lama tu sbb nak kena carik gmbr yg sesuwei dgn contest.. rupanya, x de gmbr yg proper dgn najmi.. ini kena wat outdoor photoshoot ni..

tima kasih ye rina wat contest ni.. dan ini lah gmbr tu..


Nama anak : Najmi Syahputra bin Mohamad Najib
Umur masa ni : 4 bulan kot (raya tahun 2009)

ehh.. ada dia tya ke nama anak semua ni? not sure.. letak je la..

so, i'm done.. harap2 menang utk contest yg ntah ke berapa ni..


alamak.. kena tag 3 org.. ermm sape erk???
1. soclose2213
2. shaza
3. alia

7 comments:

shaza said...

oh, mekchu contest yang ni kena tag pulak yer.. kalau tak tag boleh tak?? nak kena selongkar balik folder photo ni..

NeenaAnuar said...

aiyakkk!! siap copy and paste komen disitu!! kemaluannsss nie! hahahaa....

btw.. good luck & the best to you yeah! najmi time nie comeeiii betoi! mama dia pun tak kurang hebatnyer! hihihi...

Nida said...

tu dia... comel2 belaka.... anak dan ibu... ke kakak dan adik ek.. hehe Gurau ek Su

mekchu said...

shaza : syarat kena tag.. follow jek.. tgh bz selongkar gmbr ke tu?

neena : sbb ur reason so cute.. najmi masa tu mmg comel.. skang comot!!

nida : ehem ehem.. akak sue dan adiknya..

alia said...

sape lah yg aku nak tag nie...ermmm......

shaza said...

meksu, kite baru je jenguk blog neenaanuar tu.. contest tu tutup arini.. gambar2 lame sume dalam hard-disc mr hubby.. pastu hard-disc tu mr hubby bawak gi ofis.. pulak tu mr hubby out-station arini.. tak dapek den nak join.. huhuhu..

mekchu said...

alia : dah tak sempat nak tag org tu..

shaza : alaa... x pe x pe.. tak de rezeki..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...