@churalliya

Tuesday, June 15, 2010

English Cotton di blog mekchu


masuk ni dah 2nd round mekchu tlg kawan bas sekolah mekchu yg sorang ni jual kain kat opis.. kawan bas sekolah la sbb kenal dia pun masa sama-sama naik bas ulang alik keje putrajaya dulu.. hari pertama kenal terus kamcing smpai ke saat ini.. hehehe..

1st round dulu kain chiffon & crepe.. 2nd round ni kain cotton lak.. ini adalah last batch sebelum stok english cotton yg barusampai lepas ni.. menurut geng bas sekolah mekchu ni, lepas ni kain dia tebal skit & of kos la mahal skit..

skang kan kain cotton mmg tgh in.. kat fb je dah belambak org jual kan.. mekchu cuba nasib je jual kat sini.. best apa shopping online ni.. klik klik klik je.. tak penat apa pun..

so, first come first server (eh..server lak!!).. sesiapa yg berminat bleh terus komen kat sini atau e-mel mekchu [at] churalliya@gmail.
com

sehelai rm50 sahaja... dan sila lah tambah rm4.50 utk pos ekspress.. dijamin sampai esok gitu..

SMS011 - rm50


SMS012 -rm50


SMS013 -rm50
SOLD (za)


SMS014 -rm50
yg ini mmg cntik.. design sama ngan jemah beli kaler coklat.. mekchu pun amek satu kaler hitam..
reserved - ana


SMS015 -rm50


8 comments:

soclose2213 said...

sue mana dpt patung tu? sue nyer ke geng bas sek nyer..hihihi

sue cop nak yg sama ngan jemah & sue tu ye..

muah muah ..bnyk koleksi cotton ku..tq yaa

.::WaNiE::. said...

ai nak kaler finkkk xdek ke

mekchu said...

ana : telah di cop kan.. bila nak pos?

wanie : kaler fenk semua telah selamat dikebas oleh perempuan2 ayu kat opis ni..

soclose2213 said...

Sue nnti cek email ye..
poskan hari ni pun boleh..hihihi..ke nak wt adiah bufday ana ari jemaat ni..kui kui..gurau2 aje..

mekchu said...

pakai emel mana? x nmpk pon..

soclose2213 said...

churalliya@gmail.com.my kan ?
ke salah ??

ana nyer anaconda2213@gmail.com

Rafidah Shamsuddin said...

ewah...dah pandai biznez plak ni...nxt time ko create diff blog utk shop la..senang nak add :)

mekchu said...

saje suka2 tlg member.. blog yg satu ni pun tak terupdate.. hahaha

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...