@churalliya

Monday, June 7, 2010

jadi lah dpt basah-basah badan



Bulan February lepas dah ke sini.. masa tu musim panas... semlm, kami ke sana lagi.. mau terjun tiruk lagi.. tapi air kering pulak.. air takat buku lali je.. hahaha..

sbnarnya ada kenduri kawin.. air terjun tu dekat je ngan umah org kawin tu.. tp sue x pegi pun.. nyorok kat umah mak sedara sementara tggu nak mandi air terjun.. bleh tahan panas gak semlm.. tak sabar woo..

w/pun x dpt port kolam yg best, dpt basah2 badan pun jadi la.. saje bawak najmi main air.. dia dah semakin berani lalu ikut batu kat situ.. kena paksa baru nak naik atas minum susu..

sue ni kepala pun x dpt basah tau.. tp sungguh terharu dpt ke sana lagi..




port kolam kitowang telah di ambil org..



atuk & nenek pun join

mandinya tak seberapa sbb air pun takat buku lali je kan.. jadi xtvt menegakkan batu di atas batu jugak yg menjadi pilihan hati..

batu pertama yg berjaya di tegakkan


deqna & hasil nya..


bro.john juga..

susah rupanya nak tegakkan batu ni.. tgk aje lah gaya bro.john nih..
hahaha.. x bleh tahan la tgk gaya abg botak muka mcm nak nangis nih..


mekchu x de hasil ke?? mekchu kan sibuk jaga najmi.. mcm mana nak tegak kan batu.. hahaha.. alasan terbaik.. sbnarnya mekchu x bleh tahan sabar
credit to deqna sbb tertonggeng2 dia amek gmbr ni dari celah daun pandan.. hahaha..

4 comments:

.::WaNiE::. said...

panas2 ni kalau dpt air paras buku lali pun jadik nak tergolek2 lam air sue hihihi

churalliya said...

x dpt terjun tiruk, dpt tepuk2 air pun layan.. hehe

ASaDa RyutaRo said...

kolam?? bukan sungai? maksud asada air terjun..

tp cam enjoy je semua maen air. hahaha..

umie said...

hoh! ni macam port kitorang slalu pegi jek kalo balik pilah. nek moto yooo.. then bawak stok ikan ke apa bakar kat situ hahahaa..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...