@churalliya

Wednesday, June 30, 2010

Wall clock tu dah dpt...


mmg kak zareen ada bg tau dah pos wall clock.. sibuk sgt wat keje smpai terlupa psl tu.. tetiba ada 3 miss call dr org skynet.. ingat tak ada wat entry pasal wall clock yg cantik2 tu?

hari lak hujan.. lobi opis full dan lori x dpt parking.. ada ke patut adik skynet soh mekchu turun amek parcel.. terus la kena sound kan..

"tak kan dtg sorang je.."
"2 org kak.. lagi sorang ni baru smpai dr india mggu lepas.. x pndai ckp melayu"
"laa.. yg ngko bwk org hindia wat pe dik oii.. akak byr servis mahal tau"
"sori kak.. x de parking ni.."

sib baik ko ckp baik2 ngan ahkak ko nih..

maka turun lah mekchu kat lobi smbil tolak troli.. smbil membayangkan brg tu amat besar dan berat.. kemain bwk troli, brg angkat sebelah tangan pun lepas.. hahaha... sori ye salmi..

tak terus gelojoh bukak... smbung blk wat keje..hangin ngan adik td tak ilang lagi.. patut pun mcm ada sesuatu yg mendebarkan hati mekchu sepanjang ptg td... penat lah pikir apa dia.. rupanya parcel tak bukak lagi.. laaa..

taraaaaa... tantek kan....

**GREENERY FLOWERS**

SIZE 36 X 36cm Price: RM140.00


tetonggeng-tonggeng mekchu nak cantumkan gmbr.. siap refer ngan gmbr asal lagi.. sib baik mekchu tak de romet

nmpk gaya dah kena start deco rumah ni.. wall clock dah ada.. mekchu pilih design ni sbb ada serpihan kaler vivid lime tu.. nnti nak wat wall deco yg ada vivid lime jugak.. tapi bila ntah nak mula.. ujung mggu bro.john mesti ada hal.. kalo tak org kawin, main golf.. kalo tak pun outstation.. grrrrr....


10 comments:

eT said...

chantek la wall cock tu...cam teringin nk beli gak la..hehe

tiefazatie said...

cantik2...wah...template baru ek..=)

soclose2213 said...

shantek..=;=

Muhammad Adam Rayyan said...

hoho aku aritu lagi dah dapat,
seblom sis zareen fly gi australia.
gi pikap kat umah dia. uish bapak kaya la laki dia woi!

ada AUDI TT QUATTRO dengan Alphard lagi yu. rumah beso gedabak. kagum aku seh!

mummy_ayu said...

cantiks....

mekchu said...

e T : kalo tgk yg lain2 lagik cntik2.. semnggu pikir nak beli yg mana

tiefazatie : template bidan terjun..ekekeke

ana : angkat la 1

adam : uii.. aku tgk dlm gmbr pun dah kagum gile tgk wall clock dia lain dr lain tu.. belum p sndiri lagik..

mummy_ayu : tq

tiefazatie said...

nice gak kak..=)

nuyulaisy said...

hai akak.... akak beli kt mn?? santik sgt2..nk beli jgk..

mekchu said...

add zareen burhanuddin kat fb.. mention nama akak 3x sbg pembuka kata.. hahaha

nuyulaisy said...

thank akak....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...