@churalliya

Friday, June 11, 2010

Wall Clock


jgn terpedaya.. kalo jemah wat psl wall deco, mekchu lak wat psl wall clock pulak.. tp yg nyata, 2-2 tu adalah perhiasan dinding..

rumah idaman di usia 30? ermm... rumah tu dah ada, cuma belum di transform kepada rumah idaman lagi.. dah masuk 2 thn rumah kitowang dah siap, tapi mcm gitu lah wajahnya dari mula dpt kunci dulu..

oppss.. boleh menimbulkan kemarahan ni kalo bro.john baca.. kang dia marah kalo ckp rumah tu x wat apa2.. tipu lah kalo x de kan.. byk dah kitowang buat termasuk extend supaya rumah kecik kami menjadi besar..

cuma yg sama tu maksud sue dr segi hiasan luar & dalam.. rasa nak wat something lah dgn dinding kaler kuning cair tu.. nak makeup skit kasik nmpk menarik.. kaler apa yg menjadi poojaan hati? pilihan yg sukar tu..

nmpk pulak ada bisness jam dinding yg bersekali dgn gmbr hiasan nih.. blom pernah jumpa lagi rasanya.. kalo rajin gi nilai 3 tu melambak kot.. terus terpana.. ohhhhhh...




cantik kan.. kalo dpt satu set kat hall, satu set kat master bedroom, satu set kat dining.... perrghhh... najmi nangis pun mama dia akan cool sentiasa..
sue minat yg ni.. tp dah habis stok pulak.. nak tggu re-order & bln depan kot dpt..

design menegak pun ada..


ini pulak design 2 keping.. akan makin membara lah master bedroom mekchu kalo dpt yg mcm nih...


Info :
  • sue order thru my senior kat fesbuk.. sape yg minat tu bleh off record ngan sue, nnti sue bg nama
  • saiz utk 1 keping 30cm x 30cm.. tp bln dpn mebbe ada saiz 36cm x 36cm
  • harga not bad, just RM120 utk design 3 keping... RM100 utk 2 keping.. (tak termasuk postage delivery)
mekchu order, bro.john bayar.. ohhhhh indahnya....

11 comments:

Cik Pah said...

lawa sgt.. tapi tunggulah dulu .. rumah pun blom tukar nama lagi.. pejabat tanah nih mmg kerja lambat ker ha? sori ek. melampiaskan rasa marah disini .

soclose2213 said...

cantikla sue, pandai sue mengayat supaya bro john yg mmbyrnya..pssst kain cotton yg jemah beli ada lg ke?

~~@lyci@~~ said...

wahh, siyesss sue.. mmg cantikk.. 1st time alycia tgk siap ada dgn jam dinding skali..

nnt bole bg proposal ni kat en ajip gak.. alycia order, en ajip bayor haha...

Ila Ramli said...

dah tgk model ini dr member yg dok kt indon sana.. memang menawan..tertarek jua..

mekchu said...

cik pah : byk tu prosedur kena lalu sblm tukar nama.. cover baik ni

ana : ayat mesti power.. ada lagi yg sama ngan corak jemah tp kaler pink kemerahan.. cntik tau.. nnti su bg tgk

alycia : cantik kan.. cpt wat proposal baeeek pya!!

ila : brg ni made from indon ke? jauh tu

rozana said...

comeyynya..
ni kalo alia tgk mesti nk request
satu tok ltk kt bilik die..
tp my incik abg mesti x berkenan!
kt umh org penuh ngan brg2 purba!
ckp nk apa?
tempayan lama?gergaji yg mcm dlm citer laksamana do re mi time umh p.ramle yg atas pokok nk kna tebang tu?kukur kelapa?keris?
pendek kata kalo saper2 yg umh mak/atok die ad brg2 lama yg xnk,mmg jadik collection die..
err...menarik gak ni,
buat entry ttg brg2 pelik diumh saya!
p/s sbnrnya nk ckp...tag dh siap..
ade hadiah x utk esei terbaik?..:P

mekchu said...

kat umah ada tempayan lama.. cntik tu wat collection..

tiefazatie said...

cantiknya sis..=)..cumil2..setuju la sgt2..hihi..en.bebeh kim slm blik..hihi

mekchu said...

hahaha.. soh en.bebeh belikan letak kat masterbed.. konpem hangat!!

gewecun said...

eh ..nan tanya nak beli kat mana eh??..berminat la..

mekchu said...

add zareen burhanuddin kat fb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...