@churalliya

Friday, June 11, 2010

30 hari mengenali cinta

sape tgk cerita tu mlm td, angkat kening!! hehehe

cerita yg sgt simple tapi memberikan impak yg besar pd sue.. hahahaha..

selalu mlm jumaat cerita ntah apa2.. tekan atas cerita hantu, tekan bawah cerita hantu.. semua cerita hantu.. hadoiii...

sekali bila tekan 104 ada plak cerita 30 hari mengenali cinta nih.. bro.john tu kalo dah start layan cerita, harus dia akan tgk smpai abis..

mula2 bebel ntah apa2 cerita.. x best langsung.. bila tgk my fav actress ahkak erra kita belakon, regu pulak ngan aaron aziz.. fuuuhh, kena layan kejap.. dan terus melekat...

ishh, x bleh la nak cerita kenapa sue suka cerita tu.. tp yg penting tarian "menolak hujan" ahkak erra mmg melekat di hati.. hahahaha... sape tgk dia paham kot..

terkekek-kekek sue ketawa.. lama dah x gelak mcm tu.. ada la 5 minit kitowang laki bini gelak x abis.. so cute la bila erra digandingkan dgn aaron aziz.. w/pun asyik muka yg sama je kan.. dah dorang mmg sherashi bershama.. harus laaa....

kalo ada ulangan nnti korang kena tgk tau.. mesti tgk.. tgk tgk tgk...


4 comments:

mummy Darin said...

sue, aku tgk citer tu tgh - tgh je, x sempat abis pun ko, tapi memang layan pun, paling tak tahan dapat boss cam aaron, siap tampal sticky notes kat muka+badan staff dia..muahaha.. pengsan dpt bos camtu, pastu kena lompat cam monyet sambil sebut "saya co=ordinator yang bodoh"..ha..ha..ha..

~~@lyci@~~ said...

uwaaaaaa, xtgk lak mlm td.. hopefully ada ulangan..

mekchu, alycia tag mekchu.. tgk blog hehe..

.::WaNiE::. said...

ai like aaron aziz

haha tetiba

jarang la tengok citer ni

mekchu said...

musz : kalau lah ada boss mcm tu kan.. suka layan cite ringan2 mcm tu

alycia : kalo ada ulangan kena tgk tau

wanie : cukuplah kalo bj tido je yg jarang.. hahaha.. gurau je

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...