@churalliya

Monday, July 26, 2010

Dia si kuda belang

mlm td kol 11 baru smpai labu dari pilah.. ujan lebat + jalan jem.. najmi kat dlm keta tok sah ckp la dia pya bosan.. tp lately dia dah agak behave skit dok dlm keta..

najmi mmg meragam nak tido.. mekchu lak saje je kasik chance kat bro.john tidokan anak dia.. lagi pun mekchu nak sahur.. sahur pada jam 11.30 mlm..

sebelum sahur tu tergerak hati nak tgk baju keje yg bibik dah gosok.. sbb sblum blk pilah hari tu lupa nak kluarkan baju soh dia gosok.. nmpk bj mekchu ada 2 pasang & bro.john pya ada selai kemeja hitam belang dgn selai sluar keje hitam belang..

dlm hati mmg nak ironkan sluar keje lain utk dia..
"tak mecing pulak sluar belang dgn kemeja belang.. tak hensem lak laki aku nnti.." kata mekchu dlm hati...

smbil makan smbil layan crita berbagi suami kat 104 rasanya.. layan punya layan sementara nak tggu nasik turun bawah.. alamak... dah kol 12.30.. kena tido.. nnti besok mesti menyesal tak tido awal..


sudahnya, mmg berbelang lah laki mekchu ke pejabat hari nih.. dia keluar awal pagi.. tak teringat pulak psl seluar yg kekonon nak iron mlm td.. yg pelik tu, tak de pulak dia bising nak pakai sluar lain..

hahahaha.. itu lah suami ku.. pakai asal ada.. tak pernah komplen..

hari ni kat opis dpt MMS dari bro.john
"nasib baik ada tie kunin ni.. Hensem la jugak.."


hahahaha.. kena layan ooo.. kalo tak, dari elok2 tak marah, terus kena marah.. hihihihi.. soori ehh papa..

2 comments:

AKO @ retna said...

hhhe seb baek la dia pandai nak cover tie tu ngan baju dia kan.. :p

mekchu said...

kebetulan je tu.. opss... hehe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...