@churalliya

Monday, July 26, 2010

TQ Lieza78

dari mnggu lepas lagi si lieza ni tya mekchu ada kat opis tak isnin depan (hari ni la...).. dia ckp nak bg something.. tak ke pelik tu?? suspen pun ada..

kalo korang ingat lagi, si lieza ni yg pandai jait beads tu dan penggemar bling2 so much.. bj mekchu yg biasa2 tu dah jadik mengelip bila bg dia jaitkan beads.. ni nak hantar lagik 5 pasang utk raya.. hahahaha..

pagi2 nmpk belog dia someone gonna get this tomorrow.. terlupa lak hari ni isnin seperti yg telah dijanjikan... terus mcm berdebar2... expecially kat ending ayat dia tuh...

"dan orang yang bertuah akan merasa muffin vanilla saya itu adalah jeng…jeng… tunggu kiriman muffin ni esok k…"

terus mekchu reply..

sekali mmg betul lah mekchu punya.. bayangkan kalo muffin tu utk org lain.. mmg 7 hari 7 mlm tak betegur kot sbb malu.. hahaha...


aduh... terliur nye tgk.. puasa lak tu hari nih.. dugaan beb..

packaging yg comey.. reben yg cantik.. bleh wat ikat rmbut..
muffin sempena belated birthday najmi..


tak sabar nye nak ngap dan merasakan coklat2 lembut itu bergaul dalam mulut dan seterusnya lalu ikut kerongkong... perghhh.... (maapkan imaginasi mekchu sbb dia puasa)..


akhir kata, terima kasih banyak2 la lieza oii... bakat terpendam itu patut dikembangkan.. sape tempah beads, kena tempah muffin sekali.. tak pun, pelanggan beads hanya akan diambil kira setelah menempah muffin..

opss.. muffin ni ko wat bisness ke suka2??
tq tq tq..

12 comments:

tiefazatie said...

best2..ifa tgk pun tergoda nie..hihi

lieza78 said...

huhu.. mekasih lar tolong promote kan muffin lieza tu... kalo ada orang tempah naye jer mekchu.. lom pro lagi mekchu oiii... tu untuk suka2 jer... n liza mmg suka wrapping.. baru nampak kelas ko walaupun hanya muffin 6 ketul jer...haha..selamat menjamu selera..n berbuka pose

lieza78 said...

huhu.. mekasih lar tolong promote kan muffin lieza tu... kalo ada orang tempah naye jer mekchu.. lom pro lagi mekchu oiii... tu untuk suka2 jer... n liza mmg suka wrapping.. baru nampak kelas ko walaupun hanya muffin 6 ketul jer...haha..selamat menjamu selera..n berbuka pose

rozana said...

syyeedaapppnyerrr...
bak satu sini!!

mekchu said...

ifa : jgn tenung lama-lama ye..

lieza : muffin eh sodap amek.. makan seketul dah kenyang.. serious reben tu nak wat ikat rmbut.. nnti tgk

mokna : nak smpai sana takut dah basi.. ri tu dtg kl x bg tau :(

CikSembang said...

sekrang ni dah pesen , kek birthday guna cup cake.. nak buat lah jugak.. jeles tengok

~~@lyci@~~ said...

wah, rezeki puasa namanya mekchu hehe..

mekchu said...

cik sembang : gi la masuk kelas cup cakes kak.. nnti dah teror bg tau

alycia : rezeki.. rezeki..

lieza78 said...

mekchu memang di beli tu untuk 2 in 1 ekeke... pakai jangan x pakai.. nak beli reben yang polkadot plak

mekchu said...

naik pentas salam MB sok bak pakai reben tu..

lieza78 said...

Jangan lupo amik gambar reben tu yoo... ekeke... banggo reben den naik pentas... leh canang kat orang kampung...hua..hua

mekchu said...

hahaha.. kelakar la...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...