@churalliya

Friday, July 9, 2010

Mekchu idamkan program itu


sekali lagi cuba.. terus mencuba smpai berjaya.. itu lah mekchu.. kalo dia nak, mmg dia akan cuba.. sikap ni korang bleh tiru.. yg lain-lain tu baik jgn.. hahahaha...

disebabkan tarikh tutup submit borang masa mekchu tgh berkursus nnti.. nak tak nak, hari ni.... hari ni.. yep hari ni..... jugak kena siapkan...


kejung2 tangan menulis.. borang JPA petik jari je siap.. yg borang org Jepun ni byk songeh pulak.. hadoiii...

kali ni mekchu apply Program Latihan Belia Muda Di Negara Jepun Dalam Bidang Information and Communication Technology.. nak baca details kat sini.. program ni mmg khas utk org2 muda mcm mekchu ni sahaja :)

program kali ni baru lah kena.. yg lepas mcm tak sesuai kot.. sbb tu tak dpt gi korea.. hak hak hak.. dah mmg tak layak, pandai je ngko salahkan program tak sesuai lak ye....

fuhh kiri, fuhh kanan... mintak2 kali ni suksessss... dpt lah mekchu feeling Maria Ozawa... hape??? hahaha..


sgt khusyuk isik borang.. kerja sgt byk kat opis.. mggu dpn kursus 4 hari.. masa ni lah pulak kena gi kursus.. somak.. somak!!!!

14 comments:

enol said...

Good luck su... hehehe sape yg pilih nanti???

Anonymous said...

xper awal2 gi kursus.. hujung-hujung tahun gi jenjalan lak... jangan lupa booked kat booth yang menarik kat matta nanti :)

mekchu said...

enol : harap2 laki aku yg panel pemilih.. hahahaha

anony : ya betul!!tp program ni hujung thn jugak.. x pe.. kira 2 in 1 la ni

rozana said...

gud luck..
x slh ayu diana penah dpt kn?
sebulan rasanya..
rindulah nti dak jimi..

illafira said...

Gud Luck
ahaks.. maria ozawa juga jadi pilihan..
Dah terkenan dari mariam ogawa ke.. hahaha

illafira said...

Gud Luck
ahaks.. maria ozawa juga jadi pilihan..
Dah terkenan dari mariam ogawa ke.. hahaha

mekchu said...

mokna : ayu hari tu pegi under JICA eh? nnti nk tya dia.. COTI/korea hari tu 11 hari je.. JICA/jepun ni lama skit.. 18 hari

illa : hahaha.. menangis kalo maria tau ada org lagik panassssss dr dia

.::WaNiE::. said...

weee

kak jemah isi jugak tak

kekekkee

Ila Ramli said...

tgh berkira2 nk antar JICA ke idak nih..hari tuh dh hantar tp tak berjaya sbb lmbat kuar dr bilik big big big boss....hummm, so lewat skit laa ke jpa sana. mencik!! nak isi jugak kali nih...tapi...gambar lak takdek...huhu..nmpaknya paste gambar dlm pc aje lah..

mekchu said...

wanie : dia wajib kena isi.. kata nak rumet ngan dia kat jepun nnti.. hahaha

ila : selalu dpt tau pun dah last minit.. nak kena sign suma, mesti lmbt kan.. hari ni jugak g kedai gmbr.. cuci 18 keping terus!!

Capo Grande said...

aku kirim dvd maria ozawa 5 ok..yg lain2 nanti aku msg...huhu...

mekchu said...

5 je? cukup?

Puteri Mona said...

apply jgn tak apply bes woooo heheh. Tapi nanges gak arr wendu kat tok laki n anakkk huhu lama tu. Aku lu 21 ari. Pasrt tu jek tacing sket part lain besshh :)

mekchu said...

mon, susah tak tebiu dia? ada soh wat tarian jepun tak? tips...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...