@churalliya

Sunday, July 18, 2010

Najmi belanja KFC


Najmi Syahputra ingin mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yg sudi hadir ke birthday party najmi semalam.. segala yg terkurang harap dimaafkan.. biasalah, mama dia tu kalut tak tentu arah...


najmi the birthday boy..


bapaknajmi dan chicky..


dgn family abang

alhamdulillah, semuanya berjalan lancar.. mekchu sejak pagi dah resah gelisah.. mcm nak menyambut menantu dia pya gelabah... kalo nak tau, mekchu tak pernah dtg sebarang party kat fast food neh.. tetiba jadik tuan rumah lak kan... of kos lah aii gelabah...

the foods, the decorations, the gifts, the cakes, the games..... semuanya best!!! best sgt smpai menjilat jari..

kami hanya keluarkan rm26.25 untuk order 10 air milo panas... the rest, lets drypers do the promise...

tetamu yg hadir semua sepakat pakai bj oren.. 1st time mekchu agak memaksa tetamu buat cam tu.. semua sporting gile.. onyang najmi pun kelihatan kuning keorengan petang tu..

3.30 start acara potong kek.. dlm sehari dua sebelum tu, mekchu & br0.john dah sibuk prektis najmi cara2 tiup lilin.. smpai je masa yg ditunggu2, malu la pulak....... si iman bobot yg tlg tiupkan.. hahahaha..

gmbr tak dpt lagi dari virgobiru a.k.a ilynn.. mentang2 dah amek photograper, sekeping pun tak de snap guna camera sndiri.. sudahnya, dah blur nak letak gmbr apa kat entry nih..

copy dr camera akak mekchu je.. gmbr tiup lilin, gmbr ngan najmi betul2 x de lagi.. nnti kalo dpt je gmbr, mekchu upload ok.... kak jemah ada wat entry kat sini..

acara kemuncak of kos la masa chicky dtg.. ada 3 games.. sakit2 perut tegelak.. mcm nak runtuh bangunan tu.. apa tak nye... games musical chair utk budak2.. sekali cik tapa najmi (atuk pilah) yg siap2 duduk kat kerusi dulu.. dia join budak2 tu rebut kerusi.. terror lak tuh... susah dpt atuk sporting mcm tu...


games kedua, tiup belon.. sape besar dia menang..


games ketiga, mekchu & bro.john masuk.. pas getah guna straw... team bro.john menang sbb dia main tipu.. bleeeekkk.....

lawan team bro.john yg main tipu.. hahaha..


tu tgk mekchu.. dah mcm leher bangau.. hahaha..

terima kasih byk2 kepada semua yg hadir & bg hadiah besar2 kat najmi.. dia sgt xcited.. tak nak tido mlm tu sbb nak main..


last sekali nenek bergambar ngan cucu-cucu..

akan ada entry kedua, letak gmbr proper skit..


14 comments:

rozana said...

wah..
best..best..
mmg 'mimpi jadi kenyataan'
nih!!!

e.l.i.z.@ said...

wah syioknya! untung kan mcm ni.byr harga air milo je.party best banget! best best best

mekchu said...

mokna : jarang terjadi neh

eliza : sgt best.. rezeki anak

NeenaAnuar said...

waa... meriahh nyer birthday party najmi... sorry untie tak dpt nak datang sebab on last Saturday ade kenduri gak...

anywayy... happy birthday to Najmi... be a good son to your parents keh! ;)

~~@lyci@~~ said...

huhu. meriahnya.. semua pakat pakai ORANGE hehe.. tingin gak nak selebrate besday adam kat fasfud camni..

mekchu said...

neena : thanks dear.. harap2 dia mendengar.. hahaha

alycia : apa lagi, joint contest drypers..

ASaDa RyutaRo said...

hahahaha.. nampak cam meriah je.. yang besar2 pun kena maen jugak.. hihi =P

JIVEBUMZ said...

bestnye mek chu! terujaaa nengok pic2 oren nie ha.. sweet bangat seh

neway salam kenalan.. kawan kak jemah kan kan kan :)

soclose2213 said...

EPY BUFDAY NAJMI..DAH BESO ANAK MAMA SUE NI..SEMOGA MEMBESAR SEBAGAI JOHAN...KEKEKEKE..

WAH DAH 2 TAHUN ERK..

"MAMA NAK ADIK !!" NAJMI SAID..
HAHAHAHA

eT said...

sume kfc yg uruskan ker...menarik nih...len kali leh wat kt kfc plak..hehehe

mekchu said...

asada : lepas main jgn lupa kemas tau :)

jivebumz : oren itu mmg menawan.. bukan kawan la.. kembar..

sc : doa2 kan lah ye.. sc jugak..

eT : a ahh.. dtg bawak perut je..

Capo Grande said...

thanx najmi...

mya said...

meriahnya kalau birthday party budak2 kan..

happy birthday najmi!
panjang umur, jgn nakal2.. jd anak yg soleh ok :)

mekchu said...

sir capo : thanks bg set golf baru kat najmi

mya : tq

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...