@churalliya

Friday, July 23, 2010

Najmi di sponsor oleh Datin D


dpt dah gmbr party oren dari virgobiru.. tapi belum semua lagik.. mekchu mintak dia send mana yg dia mampu edit je dulu..

setakat ni sgt puas hati dgn hasil virgobiru nih.. mekchu tak pernah ada photoshoot sebegini punya chantek sebelum nih.. oh, poor mekchu :(

berbaloi-baloi amek photographer untuk event mcm nih.. photoshoot nih tak termasuk dlm pakej ok.. Datin D tak sponsor.. kena kluar duit sendiri..

dah kalo namanya ada anak kecik, tok sah yakin sgt dpt amek gmbr utk semua detik2 penting..
nk kluarkan camera dr beg pun terkial-kial.. sib baik tak mntak tlg laki kak jemah amek kan gmbr.. tgk dia pun kiri kanan dokong anak.. hehehe.... special thanks to kak jemah sbb dia yg tlg rekemen virgobiru neh.. so, good job ilynn...

kalo dpt full pictures nnti, mekchu plan wat entry pasal menu & gifts yang telah di sediakan oleh drypers ok...
so, senang lah korang nak refer & senang jugak nak budget tetamu nnti..

family potrait


can u spot the lil' one?


ingat tau mcm yg papa ajar.. angin je yg keluar.. bukan air liur..


happy birthday to my little pumpkin..


opss papa.. i blew the candles..


najmi & me


clap clap clap for the good job for auntie ilynn

* beberapa caption di atas telah di copy pes dari virgobiru fotopages.. hehehe..


10 comments:

NeenaAnuar said...

nice pictures!

mekchu maintain vogue laa walaupunn dah ade 1 son!!! I loiikkee! ;)

shaza said...

memang cantik gambar tu.. najmi cute sangaaattt.. mama dia pun cute jugak..

mekchu said...

neena : badan ni susah nak naik la dear.. i kalo bleh nak tambah lagik 2 kilo.. too skinny

shaza : gmbr tu yg membuatkan mekchu kelihatan cantik.. hehe

JIVEBUMZ said...

cantik2 gambar tu sume.. nanti dah dapat publish sume yer mekchu..hihi nak tengokkk :)

mekchu said...

bereh...

Ila Ramli said...

gmbar last najmi tuh chumel...
humm good job virgobiru..humm
rasanya itu hari kt instun ternmpak gambar najmi jd gmbr desktop papa dia.. ehehe ;P

mekchu said...

opss.. correction.. itu laptop mama dia.. papa yg pakai.. grrrr...

~~@lyci@~~ said...

wah.. nice piccas..
next time bole try dgn laki i lak yer hehe (promote laki den)..

mekchu said...

ha.. next time ble try.. tp no transportation cost tau sbb dia org n9.. hahaha

Ila Ramli said...

oh.. itu kah??? humm..
padan laa dlm ati ada taman... wakkaa ;P

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...