@churalliya

Saturday, August 14, 2010

Community *NEW!


Tatau la korang tau ke tak pasal menu baru kat nuffnang nih.. nak kata baru pun x de la baru sgt.. ke mekchu yg baru tau.. kalo korang dah tau, buat2 la baru tau ye... sape yg buat-buat terkejut nnti mekchu sayang dia lebeyyyy.. ekekeke..

layan je la baca belog mekchu nih.. kalo korang tak layan, siapa lah pulak nak melayan.. uhuk uhuk..

nih pasal menu baru Community *NEW!.. mmg ada NEW tu ok.. kalo kita nak tau sape yg pernah baca belog kita, tgk la kat situ selain dari gajet2 lain yg biasa kita guna yang boleh menyebabkan side bar kita tu semak..

kat nuffnang tu kan, klik kat analytics.. pas tu klik Community *NEW!..



gotcha!!!!!


itu lah dia blogger2 yg pernah dtg melawat blog mekchu.. mmg ada yg mekchu dah kenal tahap bertepuk tampar & ramai jugak yg baru peringkat nak bermanja-manja...

list ni mmg sentiasa update.. mmg ramai yg dtg lawat tanpa tnggalkan jejak.. ada yg datang tnggalkan komen kat entry/shoutbox.. dan ada jugak yg dtg menjenguk sbg silent reader..

kot ada yg terkejut selama ni dia hanya silent reader, tetiba mekchu masuk blog dia & komen kan.. macam ieda a.k.a mama erfan,
fanthaghiro, littlehumblelynn, alaaaaa ada ramai lagi tapi tak dpt nak list kan semua, terus jadi follower skang.. len kali jgn lah silent2 dengan ai.. tak suka tau..

ok, sekian dulu dari mekchu yg jarang2 buat entry berkualiti mcm nih.. wah, kualiti kahhhhhh??? asyik la cerita pasal diri dia aje kan.. suka dia laa.. korang tak yah risau-risau lak ye..

12 comments:

NeenaAnuar said...

alamak... asal tak nampak my name kat situ? hahaha.. nie sah2 waktu mekchu print screen new community tuu... neena lom masuk blog mekchu lagi nie... I kan selalu slow like kure2... huhuhuhu....

AKO @ retna said...

aha kita pun kdg2 jd silent reader je bila tak tahu nak komen apa hehee :p

MieZa said...

macam nampak saya je tue =P

mekchu said...

neena : hahaha.. print screen dah lama.. baru wat entry.. neena mmg kura2, tp sekali komen mcm bullet train.. hahaha..

ako : sama la.. tp skang ni kalo bleh nak komen jugak w/pun 'hehehehe'

mieza : ya.. mekchu nmpk mieza di situ...

CikLilyPutih said...

suker jadi silent reader coz malas nak tinggalkan komen lah.. jgn marah tau!

mekchu said...

jgn la macam tuh.. no no no...

illafira said...

owh.. dah pasan lama dah benda tue.. hehehhe

mekchu said...

sila buat2 baru tahu.. kalo tak mekchu sentap!!!

mya said...

dah lama dah tau. tapi buat2 taktau la..

ek eh ada benda gitu ek.. (berkesan tak lakonan ai) he he.. jgn marah mekchu..

btw, ai tag u. nanti rajin2 gi blog i buat tag ek.. :)

JIVEBUMZ said...

muka saya ada tak kat dalam comunity NEW tu? eheh

mekchu said...

mya : lakonan yg sgt mantap.. hahaha..

jibam : ada.. muka comel

kojah said...

ehhh ada gmbar saya...hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...