@churalliya

Tuesday, August 31, 2010

Ini adalah alycia

Alycia nama di dunia maya.. cikgu panggil nama zura je.. hahaha..

semalam masa wat rondaan ke-2 kat Jualan Gudang Extreme Parkson, Seremban sekali ternampak budak kecik kat atas stroller.. dalam hati... ya Allah, aku kenalllll sgt budak ni.. selalu nmpk kat dlm bleog.. tapi belog sape???

pas tu bila pandang bapak budak tu terus sel sel otak mekchu berhubung.. ni family zura nih.. terus carik dia tp tak kelihatan.. sah sah dia kemaruk bershopping..

suka nya dpt jumpa zura nih.. finally kan.. dia otw nak blk rumah dari kg.. singgah sban jap cuci mata.. byk mana sgt la ko cpt cuci mata kat sban ni.. bertambah sakit mata lagik ada..

byk na kronologi perkenalan mekchu ngan zura ni..
1. dulu dia keje kat opis yg mekchu keje skang.. tp skang dah pindah putrajaya..
2. laki dia pun staff Wisma Negeri ni jugak.. bro.john ngan dia saling mengenali gitu
3. kat ptrjy dia ni kawan mengulau mona ngan ita.. mona ngan ita ni kawan lama mekchu
4. dia jugak kawan jemah & jemah of kos lah kembar tak seiras mekchu tu
5. bila dah kenal kat belog ni mekchu prezenkan set baju najmi kat adam (eh, tu pun nak cerita ke?)
6. pas tu zura bg duit raya kat najmi.. lagi 8 bulan nak raya najmi dah dpt duit raya wei..

tu semua kisah 'maya' semata-mata.. tak pernah bertentang mata gitu..


comel nye ko zura.. mekchu ingat mekchu je yg comel.. tergugat aii tau..

punya excited jmpa dia smpai nak belanja makan.. tp puasa lak kan.. len kali ehh..


terima kasih dunia blogging.. anda telah merapatkan hubungan kami.. terima kasih abg din...

9 comments:

cha said...

mekchu mmg comel... berlaga bahu nasib baik kenalkan?
mekchu suka watermark tak? kita nak bagi mekchu watermark ni, tgk kat blog eh, kalau tak nak tampal kat gmbo tampal la kat memana pun, kita dah bagi ;) haha...

tiefazatie said...

wah..bestnye...mekchu mmg cumil pun..hihi

NeenaAnuar said...

dua2 pun chumel! :D

nuyulaisy said...

akak kita plk bila nk jumpa??

~~@lyci@~~ said...

huhu.. terharunya mekchu.. siap ada entry lg.. tq2.. haah, suprise tawww bila blogger tetiba jumpakan.. ini lah indahnya dunia blogger... nasib baik x g makan hehe..

mummysyafie said...

sama² comel..ni lak faedah nya berbloging kan..leh cari ramai kawan

eT said...

betulkn...jalan2 tgk org rasa cam kenal jek..huhu..xberani nk tego masalahnyer..:p

soclose2213 said...

ala tomeinya alycia tu..=.=
so sweet

sue kita pulak bila nak jumpa erk..

CuTeMiUt78 said...

wah.. seronok nya dpt berjumpa ya

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...