@churalliya

Monday, August 30, 2010

Majlis Iftar bersama rakan Seremban

perah perah tak keluar.. apa kah dia??

jawapan dia adalah idea.. hahaha.. bulan puasa ni kan serba kekeringan.. idea kering, badan kering, bibir kering... ohhhh sib baik wallet elle ai tak kering...

maka di sebabkan serba kekeringan itu, mekchu hanya mampu tepekkan gambr semata..

Majlis Iftar bersama rakan Seremban atau lebih tepat lagik bersama kawan-kawan bola bro.john..

17 Ramadhan 1431 Masihi - Ramadhan Buffet @ Spanish Villa, Senawang - RM28 (dewasa) RM14 (kanak-kanak)

petang tu hujan renyai-renyai yg kadang kala lebat.. tempat agak sesak sbb tak bleh makan kat luar ngadap swimming fool.. sib baik.. kalo tak, kebasahan anak masing-masing..


mereka adalah sebaya.. sara, husna & arfan mmg dijaga oleh baby sitter yg sama.. cuma najmi sesekali je jumpa.. dorang sgt comel.. harap2 kawin ehhhh kawan elok2 smpai besar...


the daddy yankee.. tak semua daddy tu.. ada lagik 4-5 org yg masih solo..


the mommies.. yg ini konpem lah dah kawen.. lagik 3 mommies tidak kelihatan dlm gmbr..


nak tau kenapa kasut najmi letak nya di atas meja?? sbb dia sudah terjun dalam kolam air pancut... pergghhh.. anak org lain main jugak.. tp tak de la smpai terjun kolam dik oiiii... habis basah!!!


noti boy la dia ni..


lepas makan & solat.. lepak.. lepak & lepak smpai owner tu bg penyepak... tak reti2 nak balik??? hahaha..


makanan dah lama habis.. tp semua tak nak balik2 gak.. dorang mmg mcm tu.. agak susah untuk mengucapkan perkataan babai... uhuk uhuk..


sblum balik, mekchu & najmi yang ke jakun nan belek keta pelik nih.. keta khas untuk auto show.. 1st time masuk.. selalu buat2 tak minat kalo nmpk..


sekali dah dpt peluang, habis kena belek.. pelik tau.. kesemua yg bling-bling ada dlm tu.. ckp je nak bentuk apa.. kagum okeh...


dan yg paling pasti, kereta mcm ni teramat mustahil untuk terjadi pada kami.. najmi tu tak mo keluar.. nak itut uncle amir balik ngko.. hahaha..

sekian cerita dlm gmbar dari mekchu..

13 comments:

.::WaNiE::. said...

huhuhu kereta tu nampak gile mewah tu kakk

JIVEBUMZ said...

wah menarik kete tu tapi kan kao sambil drive asyik mata melilau nak tengok blink2 tu jer macam mana tak ke haru? hihihi

Chekpid said...

adeh...nk komen pun takde kederat nk taip ni...saje singgah...tata

mekchu said...

wanie : hya org dah terlebih duit yg snggup tuh..

jibam : silau.. hahaha

pid : dah hujung tanduk sgt tenaga ko tu.. blk nak masak lagik ye tak..

mummysyafie said...

ya ampun..najmi sampai terjun kolam ke? patut la lecun je nampak

e.l.i.z.@ said...

wahh ber-iftar jgk ngan kawan²..mekchu punye kawan lagi ramai yg join..harga pun sgt affordable

erkk bulan pose ni bdn eli x kering la huhuhu naik la pulak berat..haishhh

Nik said...

mana yg blom jd bapak tu bley rekomen kt kwn ko yg blom jd bini org ni
hahaha..
tak la..
suka tgk ko ni Sue..
Asyik makannnnnn je tp badan kecik jugak!
hehehe..

MieZa said...

najmi nakal nye die...hehe

mekchu said...

mummysyafie : a ahh.. dia gerammm tgk buih2 air tu.. last2 dgn dia masuk dlm kolam tu..

eliza : ada jugak yg tak dpt dtg tu.. bak sini skit daging tu

nik : nnti aku rekemen kan.. senang nnti bleh selalu kita jmpa

mieza : mmg noti boy sgt..

Nik said...

wakaka...
masih adakah mamat yg mau aku yg mereng ini.
kwang..kwang..kwang..
bila aku baca balik post ko ni, aku dok PK, kenapa Najmi je yg jencun?
hehehe..

Nik said...

ops!
LENCUN..bukan jencun

mekchu said...

laju sgt tu ko menaip.. hehehe.. kalo dah jodoh tak ke mana... ecehhh.. ko nak muka iras siapa??

tu la pasal anak bujang aku nan sorang tu.. hadoiiii...

CuTeMiUt78 said...

adddoooiii hai najmi siap terjun dalam kolam air pancut ke.. wah keta yg bling..bling gitu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...