@churalliya

Saturday, August 28, 2010

Mengulau time kije

Pantasssss je korang kan... tajuk bikin panasssss....

Semalam kan jumaat... jumaat kan rehat lama.. appointment kan dah buat lama... so, di kala lunch semalam mekchu pegi facial..

agaknya explaination tu terang lagik bersuluh kot...

mcm nih lah gaya feremfuan yg nak cantik, tp tak cukup masa.. w/end ada je benda nak di tunaikan.. sudahnya, pepandai ngko la nak selit2 kat mana yg patut..


start facial kol 1.00 ptg.. kol 2.15 selesai sudah.. perghhh wat facial di bulan puasa mmg terrrrbaik.. smpai melopong-lopong mulut tido masa pakai mask.. tau2 therapist tu dah basahkan kapas nak bersihkan.. liat tol mata ni nak bukak.. rasa mcm nak tambah lagik 8 mask.. hahaha..

saje kasik korang ghairah....


opss lupa, mekchu facial kat Cress Wellness, Jusco Seremban 2.. dorang guna product cellnique.. bukan clinique tau.. sebut betul-betul... cellnique.. semalam mekchu wat oasis glow..

baru2 ni ada tambah pakej lagi sbb pakej lama dah nak abis.. tutup je mata swipe.. kata nak cantik..

sblum lupa, skang Cress ada promotion.. facial just RM49.90.. harga biasa RM2++.00.. baik cepat.. sesuai sgt kan raya just around the corner.. hihihi..



tgh tggu mak kat dlm klinik tu..


elok je lepas habis facial, mak tipon... dia mintak tlg hantar gi klinik.. jatuh kat reban ayam... adoiiii... rasa mcm nak terbang smpai umah..

sib baik tak serious mana.. risau gak kan.. mak tu bukan nya jenis leh dok diam.. ada je benda yg di buatnya.. ptg semalam pulak jam tahap dewa.. kat sban kalu jam mmg menjadi kemarahan warga setempat..


ptg tu terus siap2 nak gi majlis iftar lagik..

*
tipon silent & letak atas perut.. masa facial ingatkan tipon vibrate.. rupanya perut mekchu yg vibrate..smpai skang kalo ingat rasa nak tegelak... hahahaha..

10 comments:

.::WaNiE::. said...

perut akak vibrate? camne tu kak hahaha

Nik said...

klw pakej Glow2 ni, adakah utk jerawat? anti ageing or..mmg utk kasi tegang kulit saja??

MieZa said...

cantik lah akak raya nanti...=)

cik hani said...

hehe.klaka la pn sue ni..bleh plak perut vibrate igt phone y vibrate..hehe
:)

nuyulaisy said...

bestkn buat facial bln2 puasa ni...
wahh... nanti berseri2lah raya nanti

rozana said...

hye..
inet dh okay...
pg nih bru jd..
bnyknya n3 baru tertinggal..

kulit dh ok ek lps kawen nih..
tp jaga2 tau..tkt allergic blk..
biasakn blk kije..
amik towel...bshkn ngan air suam..
pastu lap..tgk baper bnyk debu..:P
pastu renjis ckit kt muka ngan air sejuk...besstthhhh sgt..segar!
try wat okay!

e.l.i.z.@ said...

bestnye wat facial..eli pun dh lama x wat facial hehhehe

AzketOm said...

Sangat seronok ye facial di bulan puasa. Tak pernah try facial lagi. musti try ini macem...

salam singgah :)

mekchu said...

wanie : haha.. yg gegar kalahkan gegaran gempa bumi tuh.. haha

nik : oasis glow utk putihkan & lembabkan muka.. ntah, aku pun x sure

mieza : kalo x raya x cntik ke??

filza : betul.. sah sah sy ingat ada incoming call tau

nuyul : harus berseri...

mekchu said...

mokna : ok.. blk nnti kalo ingat bleh try.. nak kata ok, x de la ok sgt mcm puan.. tp better lah dr study dulu

eli : nak raya ni.. kena set appointment cpt.. hehe

azketom : huuuii... satu kerugian tu.. mesti try tau

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...