@churalliya

Wednesday, August 11, 2010

MummySyafie GiveAway


Contest yang paling mudah untuk di join daripada mummySyafie.. perlukan gmbr empunya diri dgn kek.. kalo letak gmbr mekchu ngan kek hari tu, najmi jugak yg tiup.. baik letak gmbr najmi ngan kek.. dah tentu2 dia jugak yg tiup kan..

Contest sempena wawan yg akan masuk 4 thn tak lama lagi.. happy becoming birthday dear... hadiah not mentioned yet.. tak kisah la apa.. asal kan hadiah..


siap terkeluar air liur ehh.. tak sia-sia kami prektis..

Najmi Syahputra - 2 yo - 17 July 2010 - kategori bawah 12 tahun ye..

so mummySyafie.. it's done dan mekchu telah siap sedia untuk di nilai..

Good luck najmi :)

6 comments:

AKO @ retna said...

Bila mekcu nak buat contest lagi plak? ehhehe

mekchu said...

tak rajin la buat masa ni.. hadiah utk grand prize dia baru dpt hari nih.. ohh agak kejam.. hahaha..

ako, ur turn.. pls...

NeenaAnuar said...

hehehe... air liur tu yg mahal tuuu... good luck najmi! :D

mekchu said...

tq neena.. akhirnya terbukak hati nak join.. tq dear

mummysyafie said...

thanks sebab join..gud luck untuk Najmi

CuTeMiUt78 said...

good luck mek chu.. rasa cam nak join gak ni

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...