@churalliya

Tuesday, August 10, 2010

Suami memberikan card credit kepada isteri


Apa yg korang buat kalo si suami secara ikhlas dan amat suci hati memberikan korang card creditnya??

of kos la shopping kan..... lagi mau tanya...

masa yang ada dlm 2 jam.. agak2 apa yang korang shoppingkan?


ini adalah benar belaka.. nmpk yg bulat merah tu nama najib.. ohhh terharunya...


esok puasa.. korang puasa ke?? selamat menyambut bulan ramadhan semua.. jom kita rebut pahala Ramadhan tahun nih.. moh poe terawih..



bukak puasa nnti jgn kejarkan rokok atau air fresh oren.. jamah kurma ni dulu.. ecehhh... kurma pun tak do lagi ni.. papa tlg belikan yusof taiyob punya.. yg basah-basah kaler hitam (mcm lipas) tu..

esok jgn ada yang buat2 lupa terrrmakan lak ye... hehehe


14 comments:

lynza said...

wah beznya.. bl lar cik abang nak bagi kad dia kat liza plak.. ekeke.. tp mgkin xsampai ati nak guna.. sebabnya kita yang dipau. ehehe

chekpid said...

waweeee.......harus shopping raya

NeenaAnuar said...

selamat berpuasa mekchu.... ;)

cik hani said...

pn.sue, dah ade kredit kad tu.ape laie...belanjo la kito... :p

JIVEBUMZ said...

huiii bestnye mekchu jgn salah guna lak.. sabar2 nak dekat raya pi borong baju raya kat kl hihi

nuyulaisy said...

camat berpuasa jgk....

~~@lyci@~~ said...

besh2... beli benda yg best2 hehe.. slamat berpuasa mekchu..

mekchu said...

liza : smpai kan hati mu.. hahaha.. bukan senang nk dpt

pid : dlm masa 2 jam x sompek shopping rya.. 1 barang je sompek tu.. dan harussss mahal. awww

neena : selamat jugak utk neena

fiza hani : dah pulang dah.. 2 jam je dia kasik

jibam : dah pulangkan laa.. cpt2 dia mintak tau

nuyul : jgn ponteng puasa tau

alycia : tq.. alycia pun selamat berpuasa jugak ok..

HANI said...

selamat puasa mek cu..jangan pulak esok mek cu lupa bila tgk buat kurma yusof toyub tu...

shaza said...

Mekchu, senang sebenarnya ade kad kredit ni.. tapi kena pandai guna la.. husband bagi kad kredit walaupun supplementary.. guna untuk beli barang dapur, isi minyak kereta, beli baju anak.. dan sangat penting kalau mr hubby out-station pastu ade emergency yang nak kena bayar.... so far tak pernah lagi sampai bil melambung yang boleh menyebabkan kad kredit itu di tarik balik.. hehe

mekchu said...

hani : bleh tak buat2 lupa terrminum fresh oren.. slurrrpp...

shaza : husband shaza tu mesti dah kaji lama.. shaza mmg sesuai la pakai card credit suami.. tak sesuai utk mekchu.. habis botak byr hutang kah kah kah..

m'Z faRa.. said...

mek chu..nk tumpang sekaki boleh gne kd kredit 2..???ngee..selamat berpose mekchu/..hee..:)

CuTeMiUt78 said...

wah.. bestnya dpt pemberian cad credit gitu.. selamat berpuasa tuk mekchu sekeluarga..

mekchu said...

fara : tepat 2 jam dah dimintak nye balik kad dia tuh... x sompek nak joli.. hahaha

cutemiut : best.. 5 thn sekali je dpt peluang cam tuh..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...