@churalliya

Monday, September 13, 2010

Salam Aidilfitri 1431H untuk semua

*ini adalah gummy post sepanjang cuti raya.. sila scroll ke bawah kot-kot ada entry baru.. hehehe.. gonna miss you (wah, tetiba nak miss miss..)

panasssss vontot nih.. panassss... ramai yang dah publish kad raya letronik masing-masing... ini tak bleh jadik nih.. harus sticky mode smpai habis raya.. hahahaha...

secara rasminya mekchu lancarkan kad raya letronik yang pertama hasil buatan tangan sendiri.. gegar!! x de la 100% sendiri.. kerja cedok mencedok tu harus di kekalkan...


Selamat Menyambut Hari Raya Aidilfitri dari mekchu sekeluarga khas buat semua blogger dan pembaca setia belog kuning oren nih.. Mohon ampun dan maaf atas segala keterlanjuran.. kot ada la ayat dlm belog ni yg mengguris hati korang kan, mekchu mintak di maafkan..

Sesape yg teragak atau tgh beraya sekitar seremban-k.pilah, roger-roger lah aii.. hehehe.. bleh kita ketemu kan..

Yang memandu jauh tu, drive elok2 ye.. w/pun bukan korang yg drive, pesan2 kat org sebelah tu.. urut2 tengkuk dia kalo ngantuk, jgn urut lain.. tengkuk.. tengkuk tu okeh... t.e.n.g.k.u.k.. hahaha..

apa lagik erk? dah macam mak nenek lak leter kan.. haa ada satu lagi, cuti raya ni belog masing2 konpem sunyi sepi kan.. jadi, jgn bosan menatap kad raya serba fefel ini sbg pengubat rindu korang.. hahahaha...

nak tepek sekali lagi.. maklum lah, kad design sendiri.. poyo selamanya.. hahaha..

Semua yang baca entry ni adalah disarankan supaya ambek kad raya ni dan hiasi belog korang.. ingat pepel.. ingat mekchu.. kejap pepel, kejap oren.. aduuussss...

17 comments:

Iena said...

wah, canggih skrg... kad raya elektronik ha...

nway, selamat hari raya jugak untuk mekchu n family. maaf zahir batin...

nuyulaisy said...

selamat hri raya aidilfitri maaf zahir dan batin...ikhlas dri nuyul dan suami

~~@lyci@~~ said...

selamat ari raya mekchu.. wah, cantik2.. itu lah color tema kami anak beranak taun ni hehe..

alycia ambik tampal kat blog yer ;)

eT said...

selamat hari raya mekchu....

littlehumblelynn said...

alahai cantiknya......aku nih buta IT..macammana nak wat tuh//nak amik gak tepek kat blog yek..

Chekpid said...

hamboi....siap 2 kali tempek tuh...hasil kerja tangan la katakan..takper, terbaek..walaupun cilok & edit, harus dibanggakan...santekkk!!

AKO @ retna said...

Selamat HAri raya mekcu.. raya mana tahun nih? Kat pilah je ek? hhehe...

Nik said...

i love purple!
tp aku mmg tarak masa mau bikin kad kali ni
nanti aku burn la mana2 kat Google
Selamat Beraya Sue
makan byk2 tau!
nanti kasi cover sket TULANG-TULANG yg timbul tu
maaf zahir batin!

rozana said...

slmt hari raya jugak..
lama x dtg cni...
internet cam hampesss..
cun kad raya!!!

NeenaAnuar said...

SELAMAT HARI RAYA... MAAF ZAHIR BATIN but mekchu sekeluarga.... cantik kad elektronik tuu.. baju raya sekeluarga pun sangatt cantik! suke colour tu! very the sweett gituu! ;)

shaza said...

dengan rela hati saya menerima kad raye ini untuk di tepek di blog saye..

Iyiana said...

Menjadi gak purple background tu..
Selamat Hari Raya Mekchu~

JIVEBUMZ said...

wow cun cun pepel tuuuuuu

selamat ari raya utk mekchu n family!

marinahunny said...

selamat hari raya buat mekchu sekeluarga..

Ila Ramli said...

mekchu..buat laa entry khas,, camne nak wat entry pot dlm sticky mode... (huh,, nak wat jugak...plsss)

Cik Pah said...

selamat hari raya mekchu dan seisi keluarga. maaf zahir dan batin

CaDLyNN said...

selamat hari raye mekchu!!
wah...sedondon kale purple..chantek!! :)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...