@churalliya

Tuesday, October 12, 2010

Alhamdulillah, aii menang yuu...

Walau pun masuk contest pada 5 hari terakhir, alhamdulillah dpt no.2..


Terima kasih sgt-sgt kat korang semua yang LIKE pada gmbr 'Butang Baju Melayu aku mana pahh' yang kontroversi itu... kontroversi kah?? hahahaha...

mekchu amat teruja dgn hadiah daripada organizer yg merangkap kawan lama masa kat UUM dulu iaitu Pn. Tini ni..

Share your precious moments during Aidilfitri 2010/Eid 1431H with us. All the way you have to do :
i) Upload/tag your best photo shoot during Hari Raya wearing Matase Sutera outfits (chiffon kebaya, crepe caftan, etc.)
ii) The most clicked 'LIKE' button will determine the best pictures and so automatically the winner for this contest.

The worth prizes for the winners :
> 1st prize : 1 Matase Sutera attire (any choices in our collection) + RM150 voucher
> 2nd Prize : 1 Matase Sutera attire (any choices in our collection) RM100 voucher
> Free gifts for participants

CONTEST END:11 OCT 2010

see see.. hadiah sgt teruja kan.. dah la baju dari butik dia mmg sgt gojes.. kalo menang dpt lak hadiah sepersalinan plus voucher lagik.. sib baik tak stress lama sgt... hahahaha..

sekali lagi, terima kasih byk2 (byk mcm air laut) kpd semua yang LIKE secara sukarela dan secara paksa itu.. special thanks to kawan2 yg promote/share link gmbr tu kat fesbuk masing2 jugak..

jom kita tgk pemenang contest nih iaitu Haslina Hassan
dgn vote 486.. phewwww..

tuan punye yg pakai bj caftan biru putih sebelah kiri itu.. comel kan..


dan mekchu telah dinobatkan di 2nd place.. sgt terharu
ramai yg tya kenapa najmi terbiar sebegitu rupa.. ni gmbr candid.. mekchu tgh betulkan butang baju melayu bro.john.. najmi pulak tgh demam masa tu.. dia tak suka org kacau masa tu.. gmbr ni mmg bertuah..

nnti bila dah dpt prezen mekchu tayang kat sini.. itu harus, tak yah rekues pun..

tanpa korang, siapa lah mekchu.. cissssss ayat menyerupai artis tu yang menyampah tuh!!

19 comments:

cik hani said...

kene belanja ni pn sue..hahahaha. ;P

mekchu said...

no prob.. restoren berputer kah??

Softtouch [Hanim] said...

tahniah mekchu...

KaLiS PeLuRu said...

tau takpo k.filzah..
wajib blnje pn sue...

even fb kne block,,
kami tetap beusaha tok LIKE..
hahahaha

Iena said...

TAHNIAH MEKCHUUUUUUUUUUUUUUUUUUU...
menang sebab iena vote jugak tu! hahahhahahahaaaa

AKO @ retna said...

TAHNIAH!!!!
you deserve it gal ;-)

~~@lyci@~~ said...

yezza.. you got it..
kn blanjer i lah voucher tu.. sbb i klik like hehe.. wah, makin berlumba2 ni menang contest haha..

Iyiana said...

haha..
tahniah!!~

BondaRayyanRaimi said...

tahniah ye...!

illafira said...

tahniah mekchu...

Chekpid said...

wa...tahniah...tak sia2 tukar gambar...see!

mya said...

woh udah menang.
tahniah tahniah..

jesnita_ns said...

tahniah kak! share hadiah buleh? ha3

CuTeMiUt78 said...

wah.. memang gojes la.. gambo ni.. aahhhaakks.. gambo kontoverasi erk

eT said...

tahniah mekchu....

soclose2213 said...

tahniah dude..teh tarik satu..=.=

CaDLyNN said...

wah! menang ye mekchu~ congrats!!

~aSFaLiZa~ said...

i like....

e.l.i.z.@ said...

wowieeeeeeeee...omedeto!
gambar tu memang menarik

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...