@churalliya

Saturday, October 30, 2010

Entry last pasal family day

cerita family day pun bersambung lagi..

disebabkan lokasi bilik yg sgt strategik, x de hal nak intai tmpt makan dah ready ke belum, dah ada org ke belum.. main selak langsir yoo.. sib baik dapat rest sekejap ptg tu.. kalo tak, konpem mengamuk dah budak kecik nih..


putih - hitam - merah.. itu adalah tema kami malam tu.. tak kisah la korang nak pakai apa2 kaler dari 3 kaler tu.. nak wat tema cowboy, hawaii mcm payah skit.. so, tema kaler menjadi pilihan..

dinner malam tu selain dari makan kenyang2, kami dihiburkan dgn sesi karok yg diselang seli dgn penyampaian hadiah sukaneka siang tu.. smbil makan, smbil gelak.. smbil layan karok.. best...



jemah dah hint ajak duet.. tp lagu kitowang tak de dlm koleksi la pulekk.. kalo tau, bleh bawak cd sendiri.. rugi.. rugi.. baru nak tunjuk bakat genting highland malam tuh.. hahaha..

dan malam tu tersaksi lah ramai bakat2 terpendam staff & kaum keluarga uptm ni sbnarnya.. dan kami mmg memberi layanan tak berbelah bagi kat semua peserta.. dari yg jiwang, rock, lentok, dangdut, joget semua ada...


rugi x de lampu kelip2 sure heboh tu..

agak2 mana bro.john ni nak pegi bawak anak dia tu?

sekali dia pegi menyanyi daa... dgr je ada hadiah karaoke, terus bagi nama... hahahaha...

"dipersilakan Dato' Seri Najib dgn lagunya Angin Malam-Broey Marantika"

masa bila lak laki aku nih dah ada cucu?? hahaha... macam2 tau budak2 nih.. ada je nak kenakan orang..

"su, ko tak de feel pun laki ko nyanyi.."
"errmmm... lagu carik makan tu.. byk kali dah dgr.. lain lah kalo lagu anuar zain"

dan tiba2 time amek hadiah, Datin Seri Suraya yg naik pentas... hahahaha.. Naib Johan Bintang Karaoke UPTM.. lagu carik makan bleh arr (ayat jeles terpaksa diulang beberapa kali)

gambar kenangan kami malam tuh..

penyampaian hadiah sumer ada, tapi malas nak letak gmbr.. dinner malam tu secara rasminya tamat smpai di situ.. tapi secara tak rasminya masih bersambung dgn poco-poco..

yess.. yess.. yessszzzaaaa..


smbil tggu dj setting lagu.. remixxxxxx....



"liza.. boss panggil"
"hah?" muka member terkejut..
"meh poco-poco"
"oooooo" terus pass kan si lana kat mr.demingnya.. sgt sporting


seround je.. tak de pulak yg rekues nak smbung.. lepas je poco-poco terus semua ghaib.. haik? mcm megik.. nak bekejar tilam dan bantal la tuh..

gambar kenangan kami sepejabat.. kenangan bersama dalam keadaan susah dan senang yang sentiasa terpahat kemas di dalam hati..


dan keluarga besar kami..

Ini lah opismate yg sgt sharing, caring dan loving.. jarang rasa malas nak ke pejabat sejak kenal dgn UPTM..

6 comments:

jesnita_ns said...

mesti best sore brother john kan kak..klau x takkan leh jd N.Johan..huhu..

mummysyafie said...

dah lama tak poco²..hihih gian kalau dgr muzik ni

mekchu said...

jes : lagu carik makan blehh arr.. huhu

nor : mmg gian.. kan...

~~@lyci@~~ said...

uptm tetap dihati.. huhu

makdara TERdiva said...

jemah dgn mekchu 1 opis eh???

rozana said...

mr najib..mmg suka betul dpt no 2 kalo bab2 nyanyi...
dulu2 time speka kt uum pon no 2 kn..
churalliya kn lagu dia?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...