@churalliya

Friday, October 29, 2010

Lantak sampai monang

"Hobin Jang Hobin.. lantak sampai monang" ayat YAB MB NS pagi tadi kat hangek.fm..

2 tahun berturut masuk final.. 2 thn berturut berfinal ngan Kelantan.. fuuuyooo fuuuyoooo tak???

Harap2 esok team rusa akan bawak balik Piala Malaysia ke seremban.. pas tu tak yah pulang kan balik.. bleh??

Selamat bertarung jang... mekchu nak poe stadium tu tidak la sama sekali.. panas & padat.. tak suka tau.. nnti semua feewiit feeewit.. tak jadik pulak dorang tgk bola nnti.. hahahaha..

bro.john nak pegi pun mekchu memberikan muncung terpanjang kat dia.. tp tak kan nak halang minat dia pulak kan.. pergi la papa.. isterimu amat memahami & sila buat2 terharu & hadiahkan apa2 yg patut okehh..


tiket dah dpt.. bersusah payah tau dapatkan untuk suami tersayang..


curik profile gmbr hazry kat fesbuk.. tgk rusa tu dah mcm ronaldo sbb leher dia pejal sgt.. auuwuuu

setiap kali wat entry pasal bola Negeri Sembilan, mesti nak letak gmbr kenangan yg amat manissss ini..

ehem ehem.. ada yg menjeles ke di luar sana? korang ada team kembar sehensem ini? ahakss...

11 comments:

~~@lyci@~~ said...

hobin jang hobin..
laki den xdapek tiket, tp ada ulek nak jual 45 hinggit.. dah nak punyo pasal, boli yo..

eh, nak kopipes gmbar rusa tulah.. comey..

kemma said...

hobin jang hobin ekkk..

bestnye klo leh jumpa kembar yg ensem tu..tu ari bertemu johor ujan..x dapat nak g tgk..hehe
jang ooiiii..ko jgn biarkan kelate lanyak ekk..hehe

yana2605 said...

kak kembar tue mesti tak dpt main dgn baik mlm nie..sorang sibuk pikir nak kawin bulan JAN nie and yang sorang lg sibuk pikir masalah rumah tangga so tak bole nak concentrate and mesti NS kalah kan kak...huhuhuhu

mummy Darin said...

masalah rumah tangga tu teruk sangat ke? ish.. mcm -mcm hal artis ni.. harap NS dapat beraksi dengan baik...

Seri said...

hebat eh kak su.. jeles den.. minta izin copy gambar ghuso yo.. hehe..

cik hani said...

wahhh...kembar tu pn sue..mcm mana boleh amik gambar dengan dia ni??heee..jeles. :p

kawan sy masa sekolah rendah tu pn sue.. :) hehehe..

ape2 ponnn...hobin jang hobin..!!!ruo bolehhh!

NeenaAnuar said...

huh! jeless! :p

mekchu waktu tu ngandongkan najmi ker? sib baik tak kuar rupe si kembar tu kan! hahaha... :D

jesnita_ns said...

saye jeles ! kak mekchu dpt bergambar ngan 'kembar' sy pn nk jugak..ngeee..

mummysyafie said...

ala..saya jeles..saya jeles pasal pic last tu. tapi sangat N9 tak menang erk..

Mimy Hamid said...

gomo kelate gomo..yeay menang

rozana said...

suraya...
hoben kalah lar...
hihi...
adlah kembar sehebat ni...
tokio hotel..;p

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...