@churalliya

Wednesday, October 6, 2010

Love me is to LIKE me..

Nak mintak tolong skit bleh?? tolong klik LIKE kat gmbr mekchu...

Ni sempena member study mekchu wat contest kat fesbuk dia untuk semua pelanggan setia dia.. sebagai tanda penghargaan kerana sapot bisness dia selama ni. mekchu tumpang bangga la tinie.. selama ni mmg bisness online, tp lately mini butik dia pun dah 80% siap.. ko mmg kelassss...

LIKE yang terbanyak dianggap sebagai pemenang.. sambil2 LIKE tu, bleh cuci2 mata tgk baju2 kat butik dia.. mmg sgt gorjes tau.. kalau korang sedang mencari chiffon kebaya, crepe, caftan semua ada kat butik dia.. & mostly bercorak batik la..

ingat tak baju hitam putih mekchu hitam putih yang pakai masa APC hari tu??

cara2 nak LIKE sama mcm korang selalu buat sebelum nih.. ehhh... korang kan suka LIKE LIKE nih..

1. Klik pada gambar mekchu nih... ingat tau.. gambar 'Butang Baju Melayu aku mana paahhhhh'.. hehehe...

2. Kalau tak jumpa butang LIKE tu, kena add & LIKE dulu pada Tinie Matase Sutera.. nama album Eid 1431H : My Besties with Matase Sutera

3. Kendian, klik la LIKE pada gmbr mekchu tu...

tak smpai pun seminit kan.. tolong ehhh..

contest end : 11 Oct.2010 - ada la dalam 5 hari lagik.. dah nak habis syawal baru dpt upload.. nak wat cane kan.. harap2 dapat mencantas sehingga 300 like untuk membolehkan mekchu berada di tempat pertama.. ohhh... banyak tuu
..

kalau korang tau id & pw kawan2/pasangan masing2 adalah advanced.. hahahaa..


Love me is to LIKE me..ecehhh.. apa tunggu lagi.. dah nak katup dah wok contest nih.. takut tak sempat.. ini bukan paksaan tau.. tak suka tak yah la buat.. tp setiap yg baik itu pasti akan di balas baik.. hahaha.. siap saiko tak tahan
..

thanks in advanced uols..

9 comments:

.::WaNiE::. said...

dh dh dh

mekchu said...

love u so strong..

shaza said...

dah like.. baju kat situ memang cantik2 la..

Softtouch [Hanim] said...

saya sudah like...gud luck

SuRiaHaZNi said...

sudah like sudah..

nuyulaisy said...

udah like....

~~@lyci@~~ said...

okies.. LIKE ;)

mummysyafie said...

dah..mmg like pun. cantik la baju tu..hitam putih kehidupan..hihihi...

zie said...

sudah like - good luck okay...

die ada jugak website kan, mekchu ingat tak link die?

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...