@churalliya

Monday, November 8, 2010

Koboi terkecik di situ

Tak sangka najmi seberani itu nak naik pony ride.. dia lah peserta terkecik yang ada kat situ..

Agaknya kalo ada amek ketinggian sebelum naik, konpem tak lepas naik nih..


koboi sedih nak pegi mengembara.. tak sanggup tnggalkan mama & papa dia... hahahaha...


tak sangka dia sgt berani..


sepatah kata pun tak kedengaran... pengalaman baru utk najmi dan kami juga..

sombong woo najmi kat atas pony tuh.. senyum tak nak.. cakap pun tak nak.. mmg suara mekchu je yg bising gelakkan dia.. tp dia pedulik apa.. sgt comel...


tgk la tuh.. kaki pun tergantung & tak jejak pedal tu... hahahaha.. comel kan.. masa ni mmg asyik tergelak aje.. kelakar tgk sbb dia kecik je kat atas tu.. tak sangka anak sendiri dah bleh naik kuda.. terasa dah besar betul najmi...


cuba korang teka kitowang kat mana tu? hahaha.. nak jugak main teka-teka tau...


20 comments:

~~@lyci@~~ said...

eh, bukan aritu kata nk g bukit tinggi ker .. muahaha.. betul x..

soclose2213 said...

MMMM G BUKIT TINGGI tak mo singgah sini..huwaaaaa...

tahniah utk najmi yang berani..chaiyok2..

LyNn HaMzAh said...

berani ek najmi...kalau nak tgk qistina naik memang meraung la dia...nak dekat pun dah takut...hehehehe...

littlehumblelynn said...

big clap utk najmi..aunty pun takut pony tuh.......eeeeeeeeeiiiiiiihhh!!

AKO @ retna said...

lebih specific lagi kat Rabbit Farm, Bukit Tinggi... ;-)

Dee said...

bukit tinggi ke? ingatkan PD..dia diam sbb dia nervous tu mekchu..hihihi..

Softtouch [Hanim] said...

comelnya koboi tecik tu..najmi herokan mestilah berani naik poney..lepas ni suh mama beli kuda yer...:)

rozana said...

najmi mcm kakak alia..
naikla apapun..
sumer dia berani wat..
pegang ular..ker..anak harimau ker..
mmg koboi betul..

cik hani said...

kat ne ni pn sue???kat melaka eh?
kat pd??
hehehe..
comel najmi..dpt pipi dia..nk je cium2.ehehehe.

wildcutecat said...

memang comel sangat najmi naik kuda. tak naik kuda pun comel...

joijoi80 said...

hehehe..x leh nak teka..sebab x sampai kat situ lg

CaDLyNN said...

tomeinye najmi jadi koboi kecik...
kt bukit tinggi ek mekchu..
bestla~

ayu diana said...

comeyy sgt najmi..tp aku nak tergelak gak daddy najmi duk sengeh2 kat blakang tuh

eiNa said...

dimanakah?
tspi najmi sangat rilek naik kuda yek..bestnyaa.. :)

jesnita_ns said...

koboi kecik tgh kontrol hensem..hahha..padahal takut eh najmi..bagus tu pandai kontrol..heheh

JIVEBUMZ said...

dah besar dah najmi tu mekchu oii nak kene tambah adik plak pasni hihi

azzey said...

mekchu: koboi yg sungguh comel ni!

makdara TERdiva said...

g bukit tinggi eh??? apsal mekchu x naik kuda???

mummysyafie said...

berani najmi kan. kalau wawan mmg dah takut dah..comel la koboi kecik nie..

e.l.i.z.@ said...

cute gileeeeeeeeeeee

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...