@churalliya

Monday, December 6, 2010

Apakah perubahan?

Perasan tak mekchu dah ada header baru?

laaa.. ye ke? ala.. korang ni nak kena bg tau jugak ke baru perasan.. mecik tau!!!

ini bukan sendiri bikin tau.. tp hasil kerja incredible design.. cantik kan..

ingat lagi tak header mekchu yg sebelum ni? pun dari incredible design..


kepada yg teringin nak tukar header tapi tak de skill nak men'design' atau idea tak mari-mari, jgn pening2 kan kepala korang.. serahkan aje kepada incredible design dan hasil pasti tidak menghampakan..


ada 2 pilihan header :
  • 1. custom made (RM40) - direka mengkut kehendak smpai puas hati.. ada 3 design untuk dipilih.. boleh pilih 1 je..
  • 2. ready made (RM15) - design fix, cuma bleh tukar gmbr je..
selain header dan template, incredible design pun boleh buatkan business card ngan watermark.. geram sgt tgk design business card tu.. tersangat comel..


bila dah ada byk header, nanti boleh la tukar2.. x de la follower korang bosan.. tak gitu??

bajet RMK-10 ni rasa macam nak tempah tempate la pulak..

10 comments:

.::WaNiE::. said...

perasan la kakkk

Softtouch [Hanim] said...

cantik haa header baru..sgt kelasss.....

therosputih said...

dah perasan tapi lupa nak puji, hehehe...suke tgk gmbar najmi tgh2 tuh...

~~@lyci@~~ said...

wau wee. nk jugakkk...

CaDLyNN said...

alamak..header baru lah! cantik!! meletops~

AKO @ retna said...

lorrr siyes x psan header tu dah bertukar eheh maybe sebab warna dia sama je tu yg x pasan pape :p

eT said...

lorr...header baru ker???
nasib mekchu cakap..kalo x mmg xperasan..:p

makdara TERdiva said...

memang cantik..MDT pun ingat nak tempat 1 utk tahun 2010.. :D

mummysyafie said...

dear, saya ada minta tolong incredebiledesign ni taw. tapi dah seminggu email tak berjawab. ada cara lain tak nak contact diaorng??

tiefazatie said...

wah!!best gle!!nice2..hihi

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...