@churalliya

Wednesday, December 29, 2010

Giveaway eqbalzack "SERBA SATU"

encemnye abg eqbalzack ni kan kan.. ehem ehem...

lamanya tak join contest/giveaway dan seumpamanya.. sorri kawan2.. mekchu tau ada byk hutang yg tak terlangsai.. dah lempangkan diri sendiri dah pon.. x yah pakai blusher..

ohh ikea...

tahan je air liur bila tgk.. sape yg tak de perasaan sila berjumpa dgn pakar telinga ok..


1.1.11 akan menjelma.. semua serba satu.. tarikh tutup pada 1.1.11, jam 1.11 pagi... keputusan pulak pada 1.1.11, jam 11.11 pagi.. haaa... mmg sesuai org2 kurus yg menang tu.. hahaha...

abg eqbalzack..(terus pnggil abg tu.. nak table lamp punya pasal) mekchu telah melengkapkan segala-galanya yg membolehkan mekchu dpt table lamp tu tau.. ingat table lamp, ingat mekchu.. hahahaha...

telah di tag oleh ibu otromen a.k.a chekpid.. hahaha.. sekarang mau tag joyah a.k.a mappiau pulak.. opsss...

yg lain-lain pun, sila kan....

abg eqbalzack, selamat tahun baru 2011 *wink
(jgn jeles mekchu wish kat dia sorang jek.. hahaha..)

5 comments:

Softtouch [Hanim] said...

gud luck mekchu...adiah dia best....

~~@lyci@~~ said...

alaaaa.. mekchu saje jer nk sabotaj alycia.. xtag alycia huhu... abg zack, i nk jugakkk...

MAPPIAU said...

hohoho datang sini nak amik tag huhuhu,

hah joyah??? adoiiii kantoiii sudah hahahaha

anyway tenkiu yea sudi tag hihihi

Fadzillah Kamarudin said...

all d best mekchu...

Iena said...

sama2 kite berebut mengambil hati abg eqbalzack dgn harapan dpt lampu ikea tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...