@churalliya

Wednesday, December 29, 2010

Princess najmi

Ini masa papa-jit dia tak de kat rumah.. tgh tgk bola kat stadium baru2 nih.. dia dah pesan, menan princess happy meal mcd tu jgn bagi najmi main.. itu gegirl punya..

tp tau2 je la anak teruna dia tu memang sukar utk di kawal.. lagi kita ckp jangan, lagi la dia nak.. tp sebelum tu, nak mintak maap dulu kat en.najib mustafa.. hahaha.. (mintak maap lepas tu gelak)

menan tu dpt masa beli happy meal drive-thru.. tak smpat nak check dpt menan apa.. bila dah seberang jalan baru perasan itu menan gegirl, malas pulak nak pusing balik mntak tukar..

gmbr2 ni di ambil tanpa pengetahuan papa-jit.. dia belum tgk pon.. kalo tunjuk kat dia, konpem mama-chu kena marah punya.. tp naluri keibuan ni tergedik sgt nak upload.. hahaha.. ampun kan mama ye pa (sekali lagi)

hahahaha... mi-cah dgn trade mark senget bahu dia tu.. hidung tu kesan gigitan chenta kat gambang hari tu.. berparut smpai hari ni.. ok, mengaku! mmg mama-chu yg pakaikan dia crown tu.. teringin nak tgk cemana rupa kalo dpt anak pompuan nnti..

yg kat bawah ni pulak dia yg pakaikan crown tu sendiri.. style masih menten.. cuma dahi tu kelihatan luas sgt.. terpaksa la mama-chu lukiskan rambut pelesu semata-mata nak menutup dahi dia yg teramat lapang itu..

bila papa-jit baca ni konpem dia terus call ni.. matik laa..

mi-cah.. mi-cah.. nak di larang menangis mcm nak lari rumah.. bila di layan, mama-chu pulak yg kena marah ngan papa-jit.. x pe, 3 minit je dia pakai.. lepas tu dah kena campak & smbung balik maen beskal ngan keta polis dia..

18 comments:

AKO @ retna said...

hhahah comei plak tgk an hehe :p

Ya ALya said...

hayok....mekchu kena marah........

Nini D.. said...

wakakaka...lawak mekchu!

cik puan akish said...

hok aloh...aha...mekchu konpem teringin nk anak fomfuan neh...=)

Emy Omar said...

hihi cutenya

Dee said...

alah mekchu..kasi adik pompuan satu jelah kt dia..sila proses skrg..hahaha..

Iena said...

hahhahaaa... mama-chu sah sengal!
tapi mi-cah comel gak ngan bercrown bagai tu... ;p

Xana said...

mama chu,
anak sy pun sama cam mi cha gak
kalau nampak sy pakai hair band die cabut letak kat kepala die sendiri
hsbnd pun slalu bising kate sy yg galakkn anak boboy kitorg jd gegirl...

e.l.i.z.@ said...

hahahha laki eli pun marah kalu pakaikan menan gegirl kt eiymann hehehhe

~~@lyci@~~ said...

hoho.. mmg princess lah najmi.. eh, taun ni bole dpt gegurl kot hehe..

MAPPIAU said...

aloh aloh mi-cah comei nyer.

hehehehe takpe mama-chu usaha tangga kejayaan, isnyaallah dapat nanti najmi adik gegurl hihihi

MrS. F!zA said...

nmpk princess dah tu bila dipakaikan crown..nti adiknya msti saling tk tumpah muka najmi :)

NeenaAnuar said...

hahaha.. ya ampunnn mekchu! sian si najmi! hehehe..

illafira said...

alahai comelnya... cepat2 la bagi adik kat najmi

illafira said...

alahai comelnya... cepat2 la bagi adik kat najmi

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

ekekek, sweetnyer princess najmi..
hai mekchu.. tingin nk bby gegerl ko, ekekekek.. :P

mummysyafie said...

hahaha...leh kawan ngan wawan ni..

MieZa said...

comel lah..hee~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...