@churalliya

Saturday, December 18, 2010

Kenapa dengan kotak nuffnang tu?

Korang pernah berhadapan tak dgn masalah ni?


tumpang copy paste ehh belog korang tanpa izin.. nak buat bahan bukti.. untung2 mr.nuffy kita baca kan.. ada byk lagi yg mekchu perasan masa wat blogwalking tadi.. tp malas pulak nak carik balik.. jgn kecik hati pulak ehh kalau belog korang tak de kat sini.. hahaha..

rasa mcm tak puas lah sbb tak tau tu iklan apa..

Itu adalah salah satu iklan nuffnang (tetap nak bg tau).. tapi kenapa iklan nya tak keluar? dah try reload semua tapi cenggitu jugak..

mungkin iklan tu tak keluar di sebabkan saiz yang lain dari yg biasa? atau mekchu tak update mana2 player?
rasanya notebook ni dah habis updated dah ni.. atau mekchu sorang je yg dpt mcm ni?

pernah sekali tu iklan nuffnang mekchu hilang sbb mekchu update windows.. hahaha.. rasa-rasa logik tak alasan tu? so, kena masuk kan code html tu lagi sekali.. betul... korang pernah tak jadi mcm tu?

tolong ye kawan-kawan.. jom share kalau korang dapat problem yg sama mcm ni jugak.. bukan apa, ni nak membantu duit nuffnang korang jugak ni.. cehhhh (dan-dan alasan standard itu digunakan)

12 comments:

Ya ALya said...

prnah gak,tapi tak tahu sebab apa lak....

iLLa said...

server rsnya mek chu.kot ehhh..

MAPPIAU said...

haah la mekchu dah terai klik kat iklan tu tapi tak boleh...rasenye mekchu kene emel kat nuffnang la pasal nih. pestime ni jumpe macam nih..

mAmAbuDaK said...

same lah weh...non ado iklan..

Ila Ramli said...

tak penah lak jadik camnih. Umm, selalunya ada iklan atau memang takdek iklan yg sangkut,, haha. Tapi, ntah laa rasa tak terjejas sangat kot? Sebab tak bape nak ambik port ada ke idak, hehe.

Ila Ramli said...

tak penah lak jadik camnih. Umm, selalunya ada iklan atau memang takdek iklan yg sangkut,, haha. Tapi, ntah laa rasa tak terjejas sangat kot? Sebab tak bape nak ambik port ada ke idak, hehe.

cik dah ganu kiter said...

oo idah punyer pun jadi gitu gak..igtkan pc wat hal..idah selesa ngan mozilla tp mcm pelik bila iklan asik camtu jerk..bila guna IE ok pulak iklan kuar..rasenyer mozilla problem la

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah mek chu,
ai pn kena gitu gak tak silap semalam!!lol, igtkan my blog aje.. manela taw b/band lembap ke hape..
huhuhuhu.. sabo aje la.. =(

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

haah mek chu,
ai pn kena gitu gak tak silap semalam!!lol, igtkan my blog aje.. manela taw b/band lembap ke hape..
huhuhuhu.. sabo aje la.. =(

mekchu said...

ya : sama jugak ehh

iLLa : sbb yg boleh diterima tu..

diana : udah di emel kan.. berdebar lak rasa.. haha over

ila : ni pun baru jadi.. amat terjejas bg mekchu tau.. haha

cik dah : ooo.. sbb bowser ke? logik jugak.. neway, dah emel kat nuffnang dah

leily : nnti mekchu dh dpt jawapan mekchu bg tau.. pelik kan

e.l.i.z.@ said...

terkejut tauuu tgk blog kite menempek kt sini hehehhe..seb mekchu dh highlite siap² ;P

xtau la pasai apa..last2 eli buat dek je hihihih

~~@lyci@~~ said...

pernah jd tp anggap lmbat upload hehe..

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...