@churalliya

Friday, December 17, 2010

Narnia Tickets - Pay for 1, Get 2 for free

Jual beli tiket wayang secara on-line. Buy 1 ticket, get 2 for free.. Pernah dengar? pernah buat? hahaha.. lumayan....

Gini lah keistimewaan blogger kan.. dpt kenal ramai kawan baru walau pun kebanyakannya mmg belum pernah bertentang batang hidung jumpa pon.. oppss.. kenapa batang idung nih.. sensitip tau..

Baca entry cadlynn menang tiket wayang Narnia dari majalah Cosmopolitan.. (betul kah info ni lin?) byk woo tiket yg dia menang tu.. dah bleh wat main daun terup.. bleh pulak dia tya kalau jual half price ada org nak beli tak?

ishhh.. silap tya la.. of kos aii menggedik nak beli.. kalau beli tiket wayang online yg biasa tu tak sama value dia hokehhh compare kalo beli tiket wayang dari kawan2 blogger ni..half price pulak tu.. sape mau kasik?? jawab.. jawab..

ohh ye.. lin ini adalah grand prize winner contest mekchu hari tu.. terus jadik kamcing ngkoo..

tenkiu so so & so much lin.. mmg tak jumpa kat tmpt lain..

hari berganti hari.. setiap hari berdebar tunggu kehadiran abg posmen.. (sbb tiket nipis dan ringan je, guna pos biasa sudah)

akhirnya tiket bersusah susah dahulu itu (tiba2 kena pnggil tiket bersusah2 dahulu.. HAHAHA) tiba di pangkuan.. gembira bukan kepalang.. tgk2 beli 2 (half-price) dapat pulak free lagi sekeping..

Salam~
Hai mekchu... mekasih beli tiket hok belambak2 tu..haha
Saje je suke2 nak jual..sekali mekchu nak beli..hehe..jadi lin bagi 3 instead of 2..
bolehla mekchu tengok dengan bro john n najmi cute mute...
Mekasih ek :-)

regards,
Lin

errmmm.. terus merancang mendapatkan tarikh yg sesuai utk menonton di panggung.. bawak mi-cah? nnti lah mama-chu pikirkan.. kalau cerita upin & ipin konpem tak payah pikir..

honestly, bg mekchu la.. mekchu suka kemain ngan aktiviti jual-beli online mcm ni.. walau pun separuh org anggap remeh kan.. ye la, lebih baik dia beratur & beli je kat adik sexy kat kaunter wayang tu..

well, something yg susah kita nak dpt itu lah yg kita akan hargai dan ingat smpai bila-bila.. betul tak papa? susah tak nak dapatkan mama dolu-dolu??.. hahaha.. tiba-tiba bro.john mempunyai kaitan di akhir entry ni..


5 comments:

Dee said...

wah..tgk wayanglah weekend ni ye..enjoy!!

CaDLyNN said...

lalala..ehem2..mekasih buat entry..terharu tau...hahaha..
seyes ingt 2 tiket tu untuk mekchu n najmi..ropenye utk mekchu berdating dengan bro john berdua ye..hahaha...

~~@lyci@~~ said...

hoyehhhhh.. citer apa ma-chu, pa-jib & mi-cah nk tgk wikend ni.. nk itotttt hehe..

mekchu said...

dee : mggu ni x dpt rasanya.. org ramai, x de privacy.. haha

lynn : harus ada entry tau..

alycia : narnia.. jom tggu kat tgv tau :)

farahanna said...

narnia mmg best....
dah tgk dh last week...
tgk direct 1 hari narnia+rapunzel+hantu kak limah...

sume best2...
mmg dicadangkan utk tgk gak...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...