@churalliya

Monday, December 20, 2010

Rambut cantik, senang hati..

Sebelum tu nak tayang cubicle partition kitowang yang baru.. opis dah siap renovate.. tak nak datang melawat ke?

Rambut mmg salah satu punca datang nya mood pada setiap hari.. kalau teruk, maka akan teruk lah mood saya.. kalau ringan dan bouncing, maka akan gembira lah mood saya.. perasan tak dari mana datangnya ayat my bad hair day?


suka bila rmbut jadi macam ni.. mmg terjadi dgn sendiri tanpa bantuan hair dryer.. gilo ko nak ber hair dryer bagai nak datang opis..

apa rahsia?? hahaha.. sbnarnya nak soh korang tanya apa rahsia..

tanya lah... tanya lah...

15 comments:

Softtouch [Hanim] said...

wa...dah siap renovate dah..sma mcm opis sy pun ada cubicle partition mcm tu...

oo terjadi ngan sndiri nya..igtkan mekchu pg salon tadi...:)

Nini D.. said...

mekchu lalink...apa rahsianye...kongsila bersamaku....apa syampu yg dikau guna...conditioner?...haaa...jawab..jawab!

CaDLyNN said...

ape rahsia mekchu...rambut jadi lembut lemah gemalai..haha..kongsila~

mummy Darin said...

opis baru yang cantik.. lagi cantik dr opisku.. pernah nampak kat mana yer??
BTW..
adakah jawapannya
DOVE???

Iena said...

yerla, nak tanya ler ni...
"APA RAHSIANYA???"
jawab jawab...

therosputih said...

jawapannya tetttttt....syampoo ngan perapi dove yang jimat rm10 hengget beli dari watson!!!!

farahanna said...

mcmana rambut bley cantik???
mesti pakai shampoo cap kepala dua singa kn??

marinahunny said...

apa rahsianya..? hehehe

MAPPIAU said...

direct to da point nih bakkk rahsiaaaa jeles dah nih huhuhu

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

ok2..den tanya la ni

ape rahsianye? ngeeee

~~@lyci@~~ said...

apa rahsianya mama-chu kusayang hehe ..

eT said...

haha..apa rahsia rambuut mengerbang..
eh mekchu..try la wat rambut cam kak limah plak..:p

jesnita_ns said...

apa rahsia rambut akk kekal cantik ..lembut menawan?? jgn lupa kongsikan tau..

shaza said...

guna jari je ke??

p/s-cantik ofis baru..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

nak taw gak rahsia tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...