@churalliya

Monday, December 27, 2010

Sarang tebuan atas kepala..

Dari kiri : abg tengah, abg sulung, & abg bongsu..

Nanti kan album sulung mereka di pasaran tidak lama lagi..lagu bakal hits : Aku Suka Rambut Ku Yang Berpintal..

harus tergelak bila tgk gmbr ni.. elok je k.eliz keluarkan brg2 dia dalam keta, terus 3 beranak ni menerai rambut sarang tebuan tu..

hadoi... terpaksa la kami layan kan mereka.. mana nak dapat anak & menantu yg sporting cam nih wei...

paling kesian ngan abg bongsu tu.. dah tak nmpk muka kena salut ngan rmbut berpintal tu.. hahaha.. abah yg paling sporting abad ini..

dah tau mana nak carik pengganti mendiang Loganathan Arumugam... terima kaseeeeyyyy....

16 comments:

azzey said...

mekchu: mmg family yg sporting nih....ha3....

CaDLyNN said...

hahaha...adoi..sporting betullah!

chekpid said...

vote for abang bongsu...i nk jemput wat album solo

Just Call Me Bitt said...

hahahhaaha cool dan sempoiii

'NuReeN' said...

mmg sporting abis... cayalah...
harus buat 1 konsert nih.. sure gempak punya..;)

chenta said...

heheheh..kelakar tapi mmg sporting!

MAPPIAU said...

wakakakakaka (itu jer yang mampu ku lakukan mase tengok gambar nih) wakakakaka (sambung lagi) wakakakaka :P

NurSolehah said...

hahaha... klakar betol.. muka relax je..

mummysyafie said...

hahah...chu..nor ingatkan superimposed. ya ampun..sporting sungguh anak beranak ni taw

rozana said...

teringat bapak pakai wig kt uum dulu2..sampekan ade org tu x knl dia dh..

Emy Omar said...

Sporting sungguh family ni ye..
psst saya dah follow awak,jom exchange link ye

Nini D.. said...

perghh...memang best!
kim salam sayang eh kat Longanathan Arumugam...

NeenaAnuar said...

hahahahaha... memang cool giler! sempoi habisss! :)

shaza said...

cute tengok pak mertua sue pakai rambut pelesu tu..

~~@lyci@~~ said...

hehe... abg bongsu tu xtahan... sporting abis la..

QASEHNYA RANIA said...

hehehe...lawaknya...sure korang gelak terkekek2...kan..kan..kan

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...