@churalliya

Wednesday, January 26, 2011

Choo Choo Train Wall Sticker

tgh cuti-cuti hari keputeraan hari tu, sambil-sambil blog hopping dan masuk kat belog ceera the green mummy tuh... tgk dia mendeco rumah dia.. simple je but mak soke.....


laju je masuk website jundeco (www.jundeco.com.my) dan melayari dgn penuh perasaan sbb wall sticker dia cantik2 sgt... berangan dan terus berangan... kebetulan kitowang mmg nak deco bilik najmi.. bila tgk design choo choo train dia, alamak rugi nye kalo tak beli sbb sannnnnnntik sangat...

terus add to chart, klik check out dan ikut je steps dia smpai lah payment suksessssss.... lepas tu baru teringat nak tya kat bro.john takut2 dia tak suka pulak... hahaha.. dah membeli baru teringat.. tp mengikut firasat mekchu, dia mesti suka demi anak bujang dia tu...

dah beli, terus komen kat belog ceera... dia lah punca segalanya... hahahaha...


bayar hari jumaat, hari senin tu terusss tiba di pangkuan.... dgn packaging yang sangat kemas..

harga choo choo train ni RM39.. campur ngan postage RM5, total RM44.. bila rasa kertas dia, dah tau mmg kualiti.


antara beberapa sebab mekchu beli wall sticker choo choo train ni secara online :
1. kedai dia jauh seh ngan rumah... jadi, beli online adalah yang terbaek
2. jatuh hati habis dgn design kat jundeco tu..
3. kat seremban tak byk pilihan utk wall sticker macam tu.. kalau ada pun kualiti tak berapa elok
4. mmg nak carik choo choo train, tp susah nak jumpa
5. mekchu baru dapat claim mengajar... opsssss....

kesian kan tnggal kat kawasan luar bandar ni.. tp jgn buat muka sedih kat sini.. kan masih ada cara...

kitowang dah tampal kat bilik najmi... cantik tak??

eh, salah... salah.. yang ini.. cantik kan...
hahahaha.. sudah laaa... boleh pulak salah salah...  nnti bila kitowang dah tampal betul-betul, mekchu kasik tayang kat sini okeh...

15 comments:

cikceriacorner said...

wow..

akak..cantiknye..;)

mekchu said...

ce cakap sekali lagi?? sape yg cantik tu.... ehemmmm....

-aNida OtHmaN- said...

chantik...pandai mummy pilih dekO untuk najMI...=D

fiza said...

Cantiklah wall sticker nih ^_^

en_me said...

chantekknyerrr.. ihiks

mummysyafie said...

ala mek chu..nor duk quartes..camne nak tampal sticker ni..huhuuh...

lieza78 said...

wah.. lepas ni mesti najmi dok dalam bilik jer... ekeke.. lana dah ada tapi gambar pororo.. mekchu kat kedai shon heng S2 ada jual.. liza beli kat sana.. dari segi kualiti mmg ok..

mummy syafie.. dia bleh tanggal semula n tampal balik.. very d easy one..

mama_onie said...

Cun (dah ramai sangat yg cakap cantik).. tepat dgn pilihan ku menjemput mu kerumah hehehe...

Akeem pun suka ketapi, car.. etc..

nuyin2u said...

laaa ingatkan betulla tu bilik najmi, ish mekchu ni..hee tp mmg cantik, takun nak tgk website tu, takut terpengaruh beli heeee

MAPPIAU said...

wahhh memang santek la, ni kalau irfan tengok nih konpem die akan dok ralit mengumpil balik walldeco tuh hahaha.

kene tunggu duduk umah sendiri nanti baru boleh deco2 umah gile vaveng punyer cantek hehehehe. skang ni duk umah oghang tak boleh mau mengamuk nanti owner umah tuh ahahahaha.

therosputih said...

cantik jugak eh...hehehe

NeenaAnuar said...

alololo.. tomeyyynyerr..

e.l.i.z.@ said...

mula2 td tak berapa sure ape benda heheh bila dh tgk gambar, cantikkkkk laaaaaaaaaaaaaa

Mama Kembar 3 said...

wah cantik laa choo choo train tuh. mama pun suka wall sticker gak. time gila membeli, beli banyak banyak pastu skrang ni baru tampal 3 jer, yg lain berabuk hehehe... hubby kata tampal kat hall, umah dah jd cam rupa taska dah hehehe

Mimy Hamid said...

pandai ko pilih n susun ek...kreatip beb

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...