@churalliya

Saturday, January 22, 2011

Cookies


Korang tau tak kat mane ada jual cookies mcm mi-cah pegang tu??

Rasa dia rangup, lemak manis & sedap.. bila makan, mesti nak makan lagi, lagi dan lagi... ala... yg selalu org buat utk cukur jambul, door gift, birthday party tu...

kalau tau, toooolong lah bagi info kat sini... kalau dpt area seremban terbaeeekkk ahhh....

tengkiu in advanced....mehh cemolot cikit....

10 comments:

Farra Dhelina said...

ala hr tu ada bloggers yg cite..tp lupe lahh..cuba try kat kedai roti2/kek ke..mesti ade jual rasanya..

comel nya biskut tu ye..hehehe

shaza said...

tak pernah nampak la sue.. tapi kite nak tanye.. cokelat yang dapat mase majlis kawen adik ipar awak tu.. tempah kat mane?? cute sangat sampai sayang nak makan (tapi abis jugak)..

Iena said...

mi... mi chah comel...
mi chah baik...
bagi aunty ina sket cookies tu... ;p

nuyin2u said...

tu yg mi chah pegang tu beli kat mana

Aida Faris said...

eh. ini mcm cookies yg if g prince court dpt jerk.
kita pandai wat. (keja kt bagian pastry prince court)

mekchu said...

farra : nnti kalo jmpa entri, bitau mekchu k..

shaza : cekelat tu order ngan opismate.. nak? mekchu boleh tlg

iena : tak boleh.. ini mi-cah nye....

nuyin : tu dpt masa gi prince court hari tu..

aida : aida lah org yg mekchu cari.... tak sangka jumpa kat sini..

rozana said...

mekcu..wat sendiri..
ank sorang ni..bnyk masa tu!!!
org bole bg resepi..senang bangatttt!!!

mekchu said...

anak sorang kena pndai wat cookies ke? bg je la resepi.. nnti org test

Aida Faris said...

alamak. bagi resipi je leh x??? takut x terkejar masa. :>

Ya ALya said...

baru pertama kali nampak ni cookies....hehheh....comel je cookies tu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...