@churalliya

Tuesday, January 11, 2011

Friso Flaunt It! Contest.. ini lah masanya...

Haaaa... sape yang dah janji hari tu kata nak vote?? jeng jeng jeng... mana mau lariiiiiii???

Okeh korang yang mekchu sayang, kalau refer balik kat entry sebelum ni mekchu kengkonon nak pertaruhkan gambar ngan mi-cah masa 5 bulan tu.. tapi tak boleh la wok.. syarat nak umur anak yg kat dlm gambar tu 2-6 tahun.. jadinya, gmbr yang teserlah keibuan tu tak memenuhi syarat..

jadinya, pilih gambar oren ni jugak laa..

okeh, tolong vote boleh??

Cara-cara :
1. Klik page Friso Growing Up Together Malaysia dan kena klik LIKE dulu..


2. Untuk masuk Friso Flaunt It! Contest & untuk vote, klik kat sini.. sini tau...
Udah nampak gmbar macam kat bawah ni? Lepas tu klik VOTE NOW mcm dlm bulatan tu




3. Jgn terkejut bila nmpk gmbr2 perut semua.. Contest ni ada 2 jenis.. gambar masa pregnen & gambar ngan anak.. ok, skang klik kat tab FLAUNT YOUR MOMENT macam kat dalam bulatan tu jugak..



4. Okeh, ada nmpk ke gmbr mekchu? kena klik button next tau.. klik next sampai jumpa gambar kuning oren tu.. Klik la gambar tu.. jgn la malu-malu..


5. Hahahaha... tara.. besar kemain muka gue.. klik butang VOTE NOW tu sekarang.. siap...

Senang je kan.. 3 special steps je tu.. hahahaha... kalo korang mmg dah tersayang lebih dari biasa kan, boleh datang balik besok & tolong klik lagi.. klik klik klik & klik smpai lebam... haha.. tak la.. boleh klik byk2 kali sebelum tarikh tutup 29 Januari 2011 nanti...

Hadiah?
Sempat lagi kalau korang nak join.. cepat.. kalo dah join kasik tau mekchu.. aii anytime boleh tolong vote punya.. wa sangat baik hati punya.. tatak kesah maa....

Jika anak dibesarkan dengan pujian,
Dia belajar menghargai
Jika anak dibesarkan dengan kasih sayang,
Dia belajar menghormati

~mama-chu sayang mi-cah ~

12 comments:

mama_onie said...

Ala baru nak vote, opis I blocked plak mende2 yg camni... hampess.. try test vote kat umah lak (if si kecik x kacau..!) see betapa ai syg mekchu!

MAPPIAU said...

baeeekkkkkk sekarang jugak saye menjalankan kewajipan (eh tetibe ayat skema hahha).

errr hari tuh saye dah janji yeh nak vote hahahahaa lariksssssss.

zura@iwan said...

gud luck mekchu...

therosputih said...

baik puan!!skrg jugak gi vote smpai lobam2...

jesnita_ns said...

kak..jgn nt sy tlg akk 'like' eh..pastu dpt hadiah jgn lupakan sy tau...hehhe

CaDLyNN said...

ala..fb kene block kt opis ni..nnti lin vote erk~ vote mi-chah~ n mama-chu :)

shaza said...

gambar ni pun canteekkkk.. boleh menanglah ni.. nnt klik banyak2..

Nini D.. said...

sekarang jugak i vote sampaila tarikh tutup nanti..

~~@lyci@~~ said...

ye.. sy akn vote.. gud luck michah.. nnt ari2 aunty klik like hehe..

mama_onie said...

Ha dah vote, rasanya potential nak menang tinggilah sue (bukan bodek tau seyes..)warna oren tu outstanding.. contestant yg lain nampak surtammmm je... hehe jgn marah yg lain..

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

gud luck....

CaDLyNN said...

mekchu! dah vote~ good luck bebeh~

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...