@churalliya

Sunday, January 2, 2011

Mama-chu bukan ratu fun fair

Cam ne tahun baru korang? celebrate kat mana? mekchu tahun ni (tahun2 sebelum pun cam ni jugak) tak celebrate pon.. azam tahun baru pun tak de, wish list pun tak de..

azam tu tak yah tggu tahun baru pun boleh berazam.. wish list tu hari2 pun ada wish list yang baru yg nak di muat naik.. pengsan kalo nak senaraikan..



of kos cuti 3 hari (termasuk sehari yg kena cuti paksa tu) check in kat rumah sban.. rumah sban ni harap2 tahun 2011 akan berubah wajah.. tak bhgn dalam rumah, kat luar rumah... ha, tengok.. sambil2 cerita ni pun dah tercetus satu wish list...

sape suka pegi fun fair? masa kecik2 dulu ingatkan fun fair ni tmpt org jahat yg suka mabuk-mabuk.. sbb tu smpai skang tak suka pegi fun fair ni.. baru 2x rasanya pegi sana.. 1st time masa tgh berchenta dulu (kelas ko berchenta pegi fun fair) & 2nd time malam new year hari tu..


demi mi-cah.. mama yg bukan ratu fun fair ni telah menjejak kan kaki kat sana.. ni fun fair kat dataran senawang.. sape2 yg terlihat akan kelibat pompuan pucat lesi ini, sila jgn terkejut sbb dia antara yg seronok di sana..



ok.. tu aje kisah kami di malam tahun baru.. tak tggu bunga api pon.. balik rumah & golek2 lagik best.. sbb susah nak dapat golek2 di rumah sendiri..

Selamat Tahun 2011 semua.. harap2 SKT 2011 ni tercapai.. hahaha...

14 comments:

therosputih said...

selamat tahun baru mekchu...kita pun baru sekali pegi funfair, naik benda alah pusing2 tuh, pe tah ke namanya, gonzola eh...gayat nak mampos, terus takmo pegi dah...

Ya ALya said...

selamat tahun baru untuk mama chu sefamily.....

ch@ said...

kita pun baru je pergi funfair masa krismas hari tu, ok la. thn baru duduk rumah saje, buring.

MAPPIAU said...

funfair datang senawang huhuuhu best ooo, sanggup tuh kiteorang dari putrajaya pegi sane memalam bute sebab bosan duk umah hahahaha (nampak sangat kan putrajaya tak penah ade funfair hahaha)

CaDLyNN said...

selamat tahun baru mekchu~ semoga sukses selalu hendaknye.. :)

~aku_najwa~ said...

selamat thn baru mekchu!!!

~eZmALiZa~ said...

alaaaa..cutenyer adik kecik tu....nak culik boleh? :P

MieZa said...

selamat tahun baru akak...
saya pon tak pernah ada azam baru..haha ingat kan saya sorang je macam tue..huhu

JIVEBUMZ said...

selamat tahun baru mekchu.. semoga ceria2 selalu..

Nini D.. said...

mekchu!!...happy new year!

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

hapie new year.....dah lama xp fun fair...

chekpid said...

happy new yr...thn ni takde plan nk tambah ahli ke?

cemomoi said...

malas sambut tahun baru

apa pon semoga ia memberikan kebaikan berbanding tahun-tahun seblomnya...

tiefazatie said...

hepi new year sis!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...