@churalliya

Monday, January 3, 2011

Baju yang paling mahal dalam lemari ku

Masih terkenang gambar ni? cerita pasal kisah kemenangan ada kat sini.. sempena Eid 1431H : My Besties Moment with Matase Sutera contest..

mekchu panggil gambar ni sebagai gambar candid yang ADA ONG sbb nya aii menang hadiah besar... besar punya... dapat 2nd place je pon.. tapi dia punya teruja mcm menang grand prize kekdahnya..

apa yang mekchu menang? taraaa...

2nd Prize : 1 Matase Sutera attire (any choices in our collection) + RM100 voucher

haaa... attire dia bukan calang2 punya harga tau.. sbb tu suka berbulan-bulan lamanya..

mnggu lepas dah dpt kedua-dua baju tu.. kan ke dapat sepasang baju free dengan voucher Rm100.. so nak senang cerita, terus pilih sekali dua pasang..

mekchu pilih crepe caftan ni.. teringin nak bercaftan katanya.. tak padan diri tu tak berapa nak tinggi.. caftan ni bukan jenis yg nmpk ketiak tu tau.. ini jenis yang ada lengan tu..

CREPE KAFTAN : RM400.00

bila pakai, pergghhh terasa kurus, ramping lagi tinggi macam nasha aziz.. sape kata pompuan tak berapa nak tinggi mcm aii ni tak sesuai pakai caftan? no no no.. nnti mekcu tunjuk rupa bentuk fizikal bila pakai ok..

lepas tu untuk voucher RM100 tu mekchu pilih yang ini.. tambah lagi sikit dah dapat 2 pasang baju.. opss tinie, nnti aku bayar balance tu okeh.. hahaha hutang rupanya..

CHIFFON(BAJU) + SATIN(KAIN) KEBAYA
-MINI KURUNG INCHIFFON MATERIAL RM385.00


ini pun sama.. bila sarung yang ini terasa macam kristin kreuk.. hahahaha.. dia pakai ke baju cenggini? terus feeling cantik mcm artis tau..

isshhh lambat pulak nak sambut raya.. mana nak melaram pakai baju ni erk? suka.. suka..

eh korang kalau berminat bleh add Tinie Matase Sutera kat facebook atau jenguk kat sini http://matase-sutera.blogspot.com/

12 comments:

chenta said...

tak mampunya kalau harga gitu..huhuhu

AKO @ retna said...

amboiiii bergaya sakan noo... tapi apa salah nya sekali sekala berbaju mahal, ye dak! ehhee ;)

MAPPIAU said...

pergghhhh syiokkk giler sey adiah die..tahniah kak su :D best best best

lawonyer baju2 tuh

Iena said...

wah, giler cantik caftan tu!
jeles tahap babun dah ni...
bila nak tayang gambar mekchu versi nasha aziz ni?

cik puan akish said...

kelasss!!!

=)

JIVEBUMZ said...

cantik banget tapi hege dia yg tak tahan tu mek chu!

cemomoi said...

bebudak masuk skoloh nak baju baru, mak budok hok tak masuk skuloh pon nok baju baru juga yea

tiefazatie said...

pergh!!!best gle hadiah die sis!!!tahniah!

therosputih said...

wah...cantiknya...harga pun cantik...

shaza said...

wah, memang canteekkk baju itu.. kalau dah pakai nnt upload gambar yer...

jesnita_ns said...

bju yg ke-2 tu mmg cantikkkk...sesuai lh ngn harganya

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

memang cantik da bomm la baju tue...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...