@churalliya

Thursday, January 27, 2011

Segmen Mari Kenali Mekchu

Kesinambungan daripada entry my for fular fost semalam... daripada eksperimen yang dibuat, menunjukkan bahawasanya ramai jugak yang baca segmen tu.. terharuuuuuu... oooHHhh.. (sambil letak tangan di dahi)

Segmen ni dah lama ada... di sampaikan mengikut Bab demi Bab kepada pembaca belog kuning oren ni bagi tujuan KALAU KALAU nak kenal mekchu dgn lebih mendalam... ecehhhh... tak kenal maka tak cinta ye tak.......


Segmen tu dah sampai bab 8... lepas tu dah blur tatau nak wat bab apa lagik...

So, mekchu nak tanya kat korang la... bab apa yang sesuai untuk mekchu tulis kat sini? atau ayat yang lebih senang, korang nak tau apa pasal mekchu?

Any idea??

15 comments:

JIVEBUMZ said...

hurm apo lagi yer mekchu.. papelah yg menarik pasal mekchu..

Daddy Ziyyad said...

Wahhh..siap ada entri macam tu lagi...8 segmen tu..kelassssssssss!

I akan amik masa nak baca lah kelapan lapan segmen tu...hihi

My suggestion, apa kata segme ke 9, cerita pasal 'Plan Mekchu di Masa Hadapan'

mama_onie said...

Usaha Mekchu uk mendapatkan baby girl... go mekchu!

Segmen 10: Family Planning.. okeh? Hikhikhik..

mama_onie said...

Isk geram tul huruk "T" asyik ilang bila type, ni adalah kerja si Akeem!

Pembetulan ayat di atas;
Usaha Mekchu utk mendapatkan baby girl...

farahazmin said...

ai slm knl mekchu.. hehehe.. br perasan u ada leave comment kt entry saya... tq.. :)

Dee said...

alamak..pekerjaanku kan takut kena saman lak..leh ke?

therosputih said...

mekchu
citela pulak pasal life mekchu ngan najmi yang latest, takpun kisah mekchu after 2years kahwin, 3 years kawin and so on la...=)

Softtouch [Hanim] said...

banyaknya segmen ttg mekchu yer...apa2 lah..sy ok jer..apa kata zaman mekchu masa kecik2 ke masa blaja ker?ke dah tmasuk dlm segmen pendidikan ku?

marinahunny said...

mek chu cite la psl dugaan dan ujian yg pernah mek chu lalui..sblm kawen ke, lps kawen ke.. masa keja ke... contoh lah ;)

makdara TERdiva said...

hobi @ minat?

nananiney said...

ce citer pasal angan2 ke... harapan ke...atau tajuk perchentaan zaman sekolah n kat u ker....ken..ken...

mekchu said...

tengsssss uolsss.... idea korang mmg best..

idea dah ada.. cuma pelaksanaan je yang belum.. hehehe... muahssss...

Nini D.. said...

xkesahla pasal apa pun mekchu..tp mmg best part mari kenali mekchu...teman rajin baca..

@in said...

wah...sangat bagus ek. senang la nak kenal biler ada segmen ni.
erm.. leh tambah...

- kenangan terindah
- kenangan zaman sekolah
- Hobi zaman kanak hingga sekarang

tu je kot yang terfikir sekarang ni...

Mimy Hamid said...

aku salah sorang yg baca ehehhe...menarik tertarik beb..ko buat la pasni...hobi ku ke...minat ku ke

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...