@churalliya

Friday, February 11, 2011

Keadaan tangan setelah 2 hari turun training

Ini lah keadaan semasa sepasang tangan kesayangan mekchu... baru 2 hari turun training dah jadik macam nih...

Sah sah tangan orang yang tak pernah bersukan!!! gambar tu memang gambar tangan.. bukan kayu atau tiang!! hahaha... haluusssssss je kan...

nampak tak merah2 tu? pecah daraH (saje je besarkan huruf 'H')

 haaa... tu tompok-tompok merah tu...
orang lain pun turun training jugak.. tapi tak de la jadi cam tuh.. bahu ngan peha ni sakit tok sah cakap la.. turun padang je terus main.. x warming up.. bila jalan, main campak-campak kaki je..

eh, training apa tu erk?

21 comments:

CaDLyNN said...

training ape smpi jadi cmtu tgn mekchu ni?

Capo Grande said...

training masak rendang...haha..ko masuk takraw la chu...

A.s.t.i.n.a said...

volley ball ekkk.. hati2 lah..

Hilda said...

silap teknik kot...tu yg jadi pecah darah tu....

Chik Att said...

kita surrender ngan boleyball ni....

tgn halus mulus ...

-aNida OtHmaN- said...

yaa memang HALUSS tangan kamu mekchu...

aitt traninG apa sampai mcm tuh sKali....dh srOpa g bertinju jaa...hermmmm

mzhany said...

main bola tampar ke mekchu? uuu xbrnai owh main bola tampar...sakit ;)

cik puan akish said...

training ape tuh mekchu??

sgt ganas owhh...

takpe...utk kesihatan badan..

mental dan fizikall..

eceeehhh

=D

MieZa said...

a'ah kak..training apa?
badminton ke?

mummy Darin said...

kalau muka ko.. memang muka volleyball je lah.. eh.. boleh serve lagik??? lepas net sudah..

Nini D.. said...

mekchu training main volleyball ker??

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

pehhhh training angkat berat ke apa nie??? hehehehhehe

Mama's Chocolate said...

bukan tk pernah bersukan tp jarang bersukan...tp mc cu antara yg terbaik dlm team kami...idup SATRIA..hehee

Dee said...

main volleyball ke? mula2 mmg sakitkan..tp lama2 ok kot..

mama_onie said...

erk volley ball ke? Tapi nape merah kat bahagian tu plak? salah training ni....

littlehumblelynn said...

ini training ke kena dera nih?

InaAchik said...

laaaaaa... tangan ker?
ingat kan tiang lampu!
* larik sebelom kena tampor cam bola tampor! hehhehee...

lama rasa tak jengah bro john... ops silap! lama tak jengah mekchu n najmi... rindu mi chah... ;)

Just Call Me Bitt said...

kesiannya la meckhu...main angkat berat ka?? akkekekeke

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

mungkin tak sesuai dengan cuaca dan persekitaran kot...

Nini D.. said...

mekchu.....moh kita join contest..

http://sparklemaneh.blogspot.com/2011/02/gaya-bersama-handphone.html

jesnita_ns said...

kak...main volleyball..best wooo...first time turun dan sesape tak biasa main tu..mmg akan dpt 'love bite' ..tp klau dh sherasi bershama...ok jer...hehehhe

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...