@churalliya

Thursday, February 10, 2011

Sedang mencari saloon rambut yang terbaek dgn harga yg murah?

Tiba-tiba terasa macam nak wat treatment rambut?
Atau sesekali terasa macam nak test kaler-kaler atau highlight sikit rambut?
Tapi tatau kat mana?

Haa.. mekchu dah tau.. ini memang baek punya!!!

RM88 for Color+Treatment+Wash+Blow instead of the usual RM260.. wow!!

mekchu kira sampai tiga... jom kita klik bersama-sama... dah ready??.....
satu....
dua....
ti.... ti.... tiga......
KILIK !!!! 
MAD - RM88 for Color+Treatment+Wash+Blow at Ivan & Max Studio

(Sila klik pada link oren atas tu untuk maklumat lanjut mengenai saloon tersebut)
 
 

Produk terbaek di pasaran.. selalu barang baek ni mahal.. tapi kali ni memang murah.. RM88 je noks... isteri cantik, suami makin sayang..... eh, sayang PLUS geram-geram sket.... *wink wink :)

9 comments:

AKO @ retna said...

ye ye murah giler dah tu :) mana la leh dapat bawah RM100 kan slalu nyaa :)

all da best mekcu.... moga cantek2 pasni, bleh papa-jit ngendeng-ngendeng buat baby lagi??


laarrikkkkk :p

mekchu said...

hahahha... sebab tu akak tahun ni nak yang cantik2 aje... :)

Ila Ramli said...

ini sudah baguss.. katne ni??? dia guna produk apekah??? hoho

Capo Grande said...

sy gunting di salon benny je...rm7 termasuk shampoo...blow2 org lain buat...huhu

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

auuwwww geram skit2..i liikkeee

~~@lyci@~~ said...

wow.. murah bangat tu.. katne2.. mmg tingin nk wat treatmen rambut ni + nak blow pulak.. asyik rebonding ajer.. kasi tau lah kedai ni katne.. nk gak Boboi geram2 skitt kat Baby muahaha...

CaDLyNN said...

churp2~

buat rambut ye mekchu..makin kristin kreuk la ye pasni.. =P

Chik Att said...

huhhhh .... rebonding keee ...

QASEHNYA RANIA said...

betol tu mekchu...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...