@churalliya

Saturday, February 12, 2011

Najmi Dehydrated - Part I (Warded)

Najmi Syahputra is now warded at KPJ, Seremban. Wad Sri Angkasa, room 441..

Mi-cah dehydrated!! dia muntah2 dan berak2 sejak semalam.. dan tadi tak jumpa langsung urat darah untuk masuk kan ubat.. kena cucuk 4 kali kat tangan sebelah kiri dan 5 kali kat tangan sebelah kanan.. doc kata urat2 dia dah collapsed sebab dehydrated..

tapi mekchu tak menangis!! sebab mi-cah dah menangis kuat..
mekchu tahan air dari keluar ikut mata, tapi dia keluar ikut hidung!!!

tapi masa papa-jit cium mi-cah ni mekchu menangis.. air memang keluar ikut mata... mekchu nangis sebab takut jaga mi-cah sorang2 kat wad :)

get well soon my little pumpkin ;p

18 comments:

shaza said...

get well soon najmi.. kesian die..

mekchu jangan stress yer.. insyaAllah, kalau dah dekat spital ni, sembuh cepat sebab dah masuk air.. doktor pun nanti bagi vitamin untuk kuatkan badan die.. Arif pun pernah masuk spital pasal ni mase umur 3 tahun dulu..

Abi-iRFAN said...

moga cepat sembuh ye mi-cah sayang...
nanti mama asyik nangis aje ;)

mekchu said...

shaza : tq dear.. tp tak jumpa urat dia utk masuk ubat tu.. esok cuba lagi & harap2 urat dia timbul

abi=orfan : tq.. itu la, takut mama dia yg over

~najwa~ said...

sorila mek-chu..terpakai account husband lak komen di atas.. (nak tergelak, pasal terkeluar nama husbandku)

cepat sembuh tau...
*ibu_irfan*

therosputih said...

mi-cah tak sihat? hah....adeh...ada air keluar ikut mata i jugak...poor mi-cah...get well soon mi-cah...

Na Shith said...

Cepat baik ye najmi... ko pn jaga diri gak sue... hopefully smuanya selamat.. amin.

Ya ALya said...

semoga najmi cepat sembuh....sayang najmi...mekchu pun jaga diri n kesihatan k....

cik hani said...

semoga najmi sembuh~ amin.

jesnita_ns said...

alahai sedih tgk micah...moga micah cepat sembuh...mekchu pn...moga sabar dan tabah menjaga micah

Nini D.. said...

be strong mekchu...InsyaAllah...everything will be fine..

mekchu said...

terima kasih semua......

eiNa said...

sian mi-cah.. cepat sembuh ye mi-cah..

NeenaAnuar said...

banyakkan bersabaar yer mekchu.. semoga najmi cepat sembuh... everything should be ok.. take care yea...

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai, kesiannyer najmi..
kalo sy pn sedey gak, tataw nk wat ape kl ghitew!!!
semoga najmi cepat sembuh ye mek chu..

-aNida OtHmaN- said...

GET WEELL sooon najmi....

acik nida dr jauh doakan najmi cepat sihat ya...

to mummy kuatkan semangat...keh....

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

sian mi-cah....banyakkan sabar ye mama-chu..semoga mi-cah cepat sembuh..amin..amin..

mummy_ayu said...

baru terbaca pagi nie..kalu dekat, leh dtg jengah..KPJ tu dekat sgt ngan umah parents ayu..sabar ek..harap mi-cah cepat sembuh!!
ayu ari tu Iris masuk wad setengah ari pun dah nangis2 risau ...mujur kejab aje...paling tak tahan bila tgk anak nagis sakit tu..sian sgt..

QasehnyaRania said...

alhamdulillah..micah dah sembuh kan ,....

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...