@churalliya

Wednesday, February 23, 2011

Tak Tau pun Desperate Housewife season 7th dah start

Malam tadi adalah 2nd episode untuk season 7 tau.. minggu lepas dah start rupanya... termiss... cemana plak boleh ketinggalan kali nih... mencik..

Desperate Housewife adalah my favourite tv series ever!!!!
apa yang menarik untuk season baru nih? tuh dia penampilan Vaneesa William sebagai Reenee Perry..

mekchu pun bukan suka tengok tv sangat.. setakat ni tak de pun cerita yang edicted nak tengok (sejak habis cerita adamaya)..

tapi tidak dengan Desperate Housewife ni.. penangan dia lain macam sangat.. setiap episod kalau boleh tak nak miss.. penuh misteri, drama, suspen, keriangan, dan macam2 perasaan lain yang menjadikan mekchu bertambah desperate nak tengok.. cayo lah cakap den... cerita lain kalau tak dapat tengok, tak kecik hati sangat... tapi jangan cerita nih.. pelezzzzz..

tapi korang mesti ada cerita feberet tersendiri kan.. CSI ke, House ke, Ghost Whisperer ke, Blogger Boy ke.. apa lagi erk? master chef ke..

kepada peminat DH ni, jangan lupa setiap Selasa, jam 10.30 malam kat 8tv... tengok tengok tengok...

13 comments:

bujal X said...

saya suka tengok tapi isteri saya selalu marah~sebab lurah banyak sangat~haha~

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

suka tengok CSI..hehehhehe

Kancilbiru said...

ha ah KB pun minat ceta ni..suka sangat. semalam tgk macam tak puas. nak lagi..ekeeke

Seri said...

Ala, kak su.. kek astro kan ado ulang2.. kek 711 ko 710 camtu la.. mesti si vanessa tu PHD mcm dlm citer ugly betty.. huhu..

* nauzalurun said...

den terlolap dopan tv!! umakk aii tensennn tahap gabann!!!

~~@lyci@~~ said...

alahai, xpernh tgk la citer ni.. xpe2 next wik nk try tgk la..

Fadzillah Kamarudin said...

smua drama layan...
asek tukaq channel sana sini...

RieNa said...

saya pun ketinggalam mcm mekchu jgk. tgk2 semalam dah pukul 11.15 dah baru alih tv8. frust sbb dah ketinggalan episode lps. rasa mcm 8tv lambat kuarkan iklan bgtau nak siarkan cite ni.kan?kan?(salahkan 8tv pulokkk..hehe)

p/s : rasanya saya komen blog mekchu ni kalau entry psl DH. sbb suka sgt jumpa org yg peminat-kipas-mati crita ni. kah kah kah

A.s.t.i.n.a said...

dulu saya suka tengok.. tai sekarang.. nak on TV pun saya tak pasti tekan suis maner..

azzey said...

Best ke citer ni?

mama_onie said...

Feveret channel 711 hehe tapi asyik berebut je ngan sikecik cos hobinya on and off tv je! Grrrrrr....

JIVEBUMZ said...

baru start tengok malam tadi biasanya my hubby yg tengok citer nie

MAPPIAU said...

selalunyer citer tv peberet yang saye tengok bergantung kepada mood irfan hahaha, kalau tetibe mood die nak tengok chanel 613 haaaa terpakselah saye meminati sume katun2 kat chanel tuh hahahaha (ketawa dalam tangis mengenangkan nasib)

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...