@churalliya

Wednesday, February 23, 2011

Dah lama tak gi training

Tahun ni macam sangap je.. sebenarnya dari hujung tahun lepas lagik.. selalunya bukan main cargas gi training sana, kursus sini.. sampai kan opismate lain dah menjeling menjeling ku bertentang... hahahaha...

Dah lama tak gi training, kursus, seminar ramai-ramai macam nih.. sekali teringat seminar terpaling best masa Seminar ICT, anjuran TM NS tahun 2009.. hahaha.. kalo teringat je mesti nak tergelak.. cane tu..

Buat permulaan untuk tahun 2011, gi training Network Management System (NMS) kat GITN, Cyberjaya..lek lek dulu.. baru panas enjin.. korang tunggu ada baaaaanyak lagi training yg mekchu tgh uruskan ni..

mekchu & jemah... well, kami adalah penyeri.. eceh.. tapi lately dah kurang gambar kitowang berdua sejak cameraman UPTM bertukar tangan.. sedih tau.. kalau tidak, pantang ada taklimat, kursus, mesti gambar kitowang paling banyak.. kan mizi kan...

ni dengan staff GITN.. kelakar pulak gambar bersusun mcm ni.. terasa mcm nak masuk majalah sekolah pulak.. yg duduk tengah2 itu la ketua kelas kami... yang duduk kanan sekali tu penolong ketua kelas.. hehehe..

susunan gambar adalah tunggang langgang.. 

bersyukur dengan kerjaya mekchu sekarang.. dapat kawan-kawan yang best, boss yang best.. walau pun kadang2 rasa macam nak menangis.. tapi setiap kali nak menangis, setiap kali tu terfikir nasib kawan-kawan lain yang lagi susah.. *insaf

18 comments:

lieza78 said...

mekchu nape ketua kelas mekchu duduk macam orang pemalu jerrr.. ekekeke

mekchu said...

hahaha... ehhh dia mmg pemalu laa.. sbb tu kena lantik jadi ketua kelas..

Anisa Hang Tuah said...

Alhamdulillah perjalanan hidup akak berjalan dengan lancar..
saye tumpang seronok
(:

A.s.t.i.n.a said...

kesian kat pengetua.. ape la cameraman tu...

JIVEBUMZ said...

sy blom stat kursus mana2 lagi utk tahun nie huhu

bestnya kalo sesekali kuar g kursus kan? hilanggg stresss

MAPPIAU said...

hurmmmm saye pun bersyukur jugak dengan kerjaya saye skang, sebelum ni asyik merungut2 jer maleh pegi keroje, alih2 bile bace entri nih saye terinsap jugekkk hihihi

~~@lyci@~~ said...

aku pun lame xg trening.. taun ni blum pg 1 pun huhu.. xmo cedey2.. kt kan ada hehe..

mama_onie said...

Aku? Kerjaya? Adakah? Ha ha ha EMO...
MekChu kat cyber kah? Jom SABA..

mama adaman said...

mekcu camne email kursus nie..aku pun nak kena tambah ilmu networking nie... semenjak FT17 aku meninggal aku yg 100% jaga network nie...byk nak kena resturcure... story yeaa..aku nak pi..lain kali kalu ada kursus ckp boleh jumpa mekcu skali hehehe

Puteri Mona said...

tak jumpa tan sri mak ke? muehehehe

eT said...

traning ada makan2 free kan...hehe

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

lom kursus lg tuk thn ni, haiii, dpt tak tataw kursus 7 hari dis year, dgr cite unit kitorang kena kurengkn xtvt luo, kecuali yg terdesak sbb duit tnt dis year kureng!!!
GITN ni sabit2 ngan kewangan kan?
sy mmg terlibat ngan kije2 gini, dlu eSPKB, skrg dh ePerolehan.. pening seh, org n tp wat kije W.. :P

mummysyafie said...

mek chu..naper ketua kelas tu duduk macam budak baik yang jadi pemalu bila kena amik gambar..hihihihi..

mekchu n jemah mmg penyeri..senyuman plak manis..aiseh..ni ikhlas taw

Emy Omar said...

Bestkan kalau bekerja dengan mereka yang boleh ngam dengan kita baru la nak buat keje pun happy je..
mekchu kenapa ketua kelas mekchu tu mcm jejaka idaman malaya yang pemalu je??

therosputih said...

termotivasi plak pas bace entry mekchu yang ni....=)

Hilda said...

samalah....tahun ni pun belum banyak g seminar, kursus....best jugak sekali sekala g kursus atau seminar kat luar ni. tambah pulak pergi sekali dgn member. kalau g sesorang, bosan sikit...

PuRpLeLiCiOUs LoVe said...

bestnya ada training....dapat makan pree dak??? lagi best kan klu dapat..hehehehehe

QasehnyaRania said...

alhamdulillah...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...